Kruger Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam, mam problem z karta graficzna Palit x850xt, gdy czasami ogpale jakas gre karta zaczyna bzyczec, gdy jestem na pulpicie nic takiego sie nie dzieje. Bzyczenie pojawia sie czasami tez przy zaznaczaniu tekstu np w mIRCu. Moja plyta glowna to ASUS a7n8X Deluxe. Pozdrawam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 heh też to mam na moim GF 6600GT ale nie wiem od czego to :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 To pewnie cewki. Jezeli ci nie przeszkadza ten dzwiek to zostaw to w spokoju to niczemu nie szkodzi, a jezeli masz dosc piskow mozez np. zalac je lakierem do paznokci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dźwięk ten wydają dławiki. Różnie toto wygląda na różnych kartach- albo pierścień z nawiniętym drutem w czarnej koszulce, czarne kostki z napisem np 4R7, pionowe walce z napisem np 4R7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...