MaZZeo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam Kiedy zakończy się ich produkcja? Bo myslalem ze bedzie to czerwiec 2007, ale cos słyszałem ze bedzie to juz 1 styczen 2007. Bo tak se mysle, czy jak sie zakonczy ich produkcja, to czy jednak bedzie mozna je kupic? Nie mówię tu o Allegro bo to oczywiste ze tak, ale w zwykłym sklepie? Bo np. kiedy kupowałem moją płytę główną Gigabyte K8NSC to powiedziano mi, ze juz jej nie produkują, jednak mieli jeszcze w magazynach. Czy tak samo mzoe byc z tymi procesorami? Bo przyznam ze z chęcią bym kupił jakiegoś dwurdzeniowca AMD gdzies tak w drugiej połowie 2007, wtedy bedą atrakcyjne ceny. No i sie pytam, jak to moze byc z dostepnością... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Procki s939 mają wyjść z produkcji w ostatnim dniu roku 2006. Prawdopodobnie przez ~pół roku jeszcze będą wyprzedawane zapasy magazynowe. Potem zawsze zostają jeszcze procki z 2. ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...