Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam pytanie jak w temacie na dniach zamierzam kupic e6300 no i do tego przydała by sie płytka, sredniej klasy myślałem nad asusem p5b, wersja zwykła biostarem tforce, no i nizej to na gb na i 945p s3 do tego bym potrzebował pamiątki 2x512 ddr2 667/800 tylko jakie wmiare tanie, ale oczywiscie zeby sie nie gryzły z mobo wszystko bedize raczej zamawiane w proline, mozliwe ze biostar ze znaku pojdzie, bo jest tam ponizej 400zł pozdro i z góry dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Mobo - Biostar TForce P965 RAMy - GoodRAM na Micronach D9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Gdzie ty masz w proline tego biostara? <_< :blink: chyba mam klapki na oczach :-P p.s ile masz na to kasy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 A samego Biostara nie może zamówić gdzie indziej i poprosic w sklepie żeby złożyli kompa z tą częścią?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 teat--> nie ma w proline tego bostara dlatego wspomniałem o znaku... YogiCK--> jasne, że to nie ejst problem zamówić tam tą płytke, ale nie lubie miec rozłozone gwarancji po połowie Polski a kompa sam składam, początkowo bedzie tam z starego kompa palit 7300gt sonic, pozniej, a moze i od razu nie wiem x1950pro p.s teat kasy wsumie nie wiem jeszcze, babcia i ciotki dopiero za pare godz dająmi kase na 18'stke :D kasy tak to wydania ok 1500 (+ mże jakies 1000 gdbym zmieniałgrafe, bo i wtedy mi zasiłka dochodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Myślę że gwarancja na jedną część w innym sklepie nie będzie aż takim problemem, a płyta jest naprawde warta zamówienia gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...