Bombay Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czytalem FAQ i nalazlem tam zdanie e posiadajac stary zasilacz z wtyczka 20 pinowa nie bede musial zmieniac no nowy bo i tak bedzie dzialac (bez 4 pinow). Jest takze napisane ze te dodatkowe piny sa potrzebne przy wiekszym obciazenu (SLI...) Otoz zmieniam kompa z Bartona 2500@3200, nf7, 9550, 2x256 Geil 500 Mhz na cos takiego: 1. SD 3700 2. Asus A8n SLI SE 3. Galaxy 7300 GT Zalman Pamiec zostaje. Jaka jest szansa ze zasilacz pociagnie ten sprzet (mam wtyczke 20 PIN)? Model zasilacza: Fortron FSP 400-60 PFN. Od razu dodam ze za jakies 3-4 miechy chcialbym dokupic druga karte i drugie 2x256 zeby miec duala. Sa moze jakies przejsciowki zeby "dorobic" te 4 piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Po co ci przejściówka, jak na takim zasilaczu o SLI to sobie możesz pomarzyć? Będzie działać, ale z oc będzie ciężko. Jak chcesz zmienić zasilacz tanim kosztem, to zajrzyj do tematu o Fortronach, parę minut temu napisałem tam, co warto kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 ok, no ale czegos nie kumam - moj zasilacz ma 400W a tamten podawany przez Ciebie 350... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Jak przeczytasz 2 ostatnie strony topicu o Fortronach, to zrozumiesz... Zresztą ten zasilacz, co podałem też może mieć problemy z SLI... poczekaj, aż pojawią się 400W... na razie ich nie ma - 2 tygodnie temu były. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czyli reasumując do SLI OC sprzetu, ktory podalem Fortron 400W HLN, tak? A moze jakis inny w dobrej cenie (inna firma). Moge przeznaczyc max 100 - 120 zł - jestem spłukany po upgradzie no i widze ze z zasilaczem jeszcze wtopa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dokładnie. Ten gość: http://allegro.pl/show_user.php?search=zubrzycki miał wcześniej Seasonice 400W w cenie ~130zł. Możesz go też zapytać o Fortrony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 mozesz kupic modecoma 350w :) (nie feel'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...