pablo163 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Elo Tak sie wszyscy zmowili na 07.02.2003 ze rekordu nie pobilismy (rekord osob na tweak).Poprostu nie jestesmy zgranymi userami i nie podolalismy takiemu zadaniu.JA osobiscie bylem ok 2h wiec zmywam z siebie ten wstyd!!!!!!!!!! Zgrajmy sie na kakretna godzine a nie an dzien bo tak to ui moze rekord by byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Zalezy o ktorej godzinie mielismy bic rekord. Ja bylem mniej wiecej od 20:00 do 0:40 (moze z malymi przerwami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bo wieczorem w piatek (07.02.2003) ludzie maja co innego do roboty niz gapienie sie w kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja bylem 8) Mysle ze ci co objecali ze beda to byli ale i tak bylo nas za malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no ja też byłem, wie ktoś co stało się z tamtym tematem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja byłem i jestem cały czas:) komp chodzi 16h bez wylanczania codziennie i 3/4 czsu jestem na tweaku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 wie ktoś co stało się z tamtym tematem?tez go szukalem wczoraj ;) chcialem napisac ze z rekordu nici... pewnie go jakis admin usunal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czyli jest szansa ze i ten zniknie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja byłem chociaż wcale bić rekordu nie chciałem :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bo wieczorem w piatek (07.02.2003) ludzie maja co innego do roboty niz gapienie sie w kompa ;)dokładnie!! :D Już ich ostrzegałem, ze nic z tego nie wyjdzie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bo wieczorem w piatek (07.02.2003) ludzie maja co innego do roboty niz gapienie sie w kompa ;)dokładnie!! :D Już ich ostrzegałem, ze nic z tego nie wyjdzie 8) Jak bedzie takie podejscie to beda zawsze nici z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bo wieczorem w piatek (07.02.2003) ludzie maja co innego do roboty niz gapienie sie w kompa ;)dokładnie!! :D Już ich ostrzegałem, ze nic z tego nie wyjdzie 8) Jak bedzie takie podejscie to beda zawsze nici z tego. to była wybitnie nietrafiona pora i dzień, można się umawiać, ale nie wcześniej jak na 23-24 - wtedy byłoby wiecej ludu, zresztą zobacz o której godzinie bylo do tej pory najwiecej userów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...