tmp Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Kupowal ktos 9500@9700 ze sklepu http://www.cennikpc.com/cennik.html Jesli tak to jak sie sprawuje ta karta? Czy nie wystepuja u was artefakty, po dluzszym czasie uzytkowania? Musze kupic nowa grafe i tak sie zastanawiam czy jest sens kupic ta czy lepiej gf4ti4200? Na 9700 raczej brak kasy :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja bym brał tego radka. G4 to wdg. mnie przeżytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Proste ze wez!!! te teksty Vegity z frazpc.pl byly juz nie raz dissowane poprosu koles zle przeczytal i domyslil sobie swoją bajeczke!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Kiedy kupujesz? Jak juz kupisz to powiedz czy Ci działa, to może i ja sie skusze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ale bardzo trudno je dostać i podobno trzeba długooo czekać ponieważ jest dużo zapisów na ta kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Niestety ostatnio rozmawialem z osoba z cennikpc.com u powiedzial mi ze bedzie musial anulować zamówienia gdyz te karty sie krzaczą, wczoraj jedna testowa li nawet w 2d sie krzaczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wiec jednak...szkoda. Moglabyc wypas karta sa stosunkowo niska sume :[ Wiec pozostaje chyba tylko ti4200 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 proponuje juz Radeona 9500pro lub zyklego radeona to se odblokujesz 8 potokow i bedziesz mial pro o ile jest taka mozliwosc bo nie wiem czy tez tego nie zablokowali w tych nowych 9500. a cena wiele sie nie rozni od Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Wlasnie dostalem maila z http://www.cennikpc.com/ ze definitywnie zaprzestali sprzedawac te karty, wiec potwierdzilo sie to o czym pisal PITer. Bylem tez dzisiaj zobaczyc w Action jak karty stoja ATI 9500PRO 128DDR kosztuje 1059 zl, chyba ich pogielo :(. Natomiast moja uwage zwrocil Prolink GF4 Ti-4200 128MB BOX TV/OUT/VIO za 511 zl. Co sadzcie o tej karcie? Cenowo wychodzi jakies 200 zl taniej od innych 4200. Warto to kupic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...