woj84 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Potrzebuję wydrukować fragment tego textu + obrazki (do szkoły): http://bip.szczecin.uw.gov.pl/bip/files/9A...BB/007-2006.pdf Tylko te pliki są jakoś zabezpieczone, nie daję rady tego skopiować, ani nic :mur: . Ktoś ma jakiś pomysł, używam Adobe Reader 7.0 Czy to wina programu? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale ja otwierałem pdf-y corel-em. Ale co ciekawe niektóre się otwierały a inne nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A którym Corel-em? Bo trochę ich jest. I czy jest on darmowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 corel draw 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 A mógłbyś sprawdzić czy u Ciebie ten program pozwala na drukowanie/kopiowanie tego textu? On zajmuje ponad 200MB (cały dzień sciągania), a mam b. wolny internet. Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 No to Ci nie pomogłem, corel tego nie otwiera, sprawdzałem. Przeleć to OCR-em zczyta to na pewno tylko jest trochę roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 http://rapidshare.com/files/6300864/007-2006-1.pdf.html Zobacz teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Niestety się nie otwiera :( informuje że uszkodzony plik itp. Straszna kicha, potrzebuję kilkanaście stron i nie da rady tego wydrukować. A całość kosztuje prawie 30 zł. A wydrukować nie można bo "kiedyś nie było potrzeby publikacji takich dzienników" jak to mówi Pani z urzędu :angry: No nic, wielki dzięki chłopaki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 www.train.pl/pietia/UP/purepc.rar format doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Hmm, ja wszedłem w File -> Document Properties -> Security, ustawiłem "No security" i można teraz kopiować tekst, drukować, etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) www.train.pl/pietia/UP/purepc.rar format doc Nie działa mi ten link, nie wiem czemu. @Pietia, jak byś mógł wyjaśnić jak to zrobiłeś będę wdzięczny, bo mam jeszcze kilka plików do przerobienia (a nie chciał bym za każdym razem zawracać tu głowy): 2416452[/snapback] Hmm, ja wszedłem w File -> Document Properties -> Security, ustawiłem "No security" i można teraz kopiować tekst, drukować, etc... Nie ma u mnie takiej opcji :huh: której wersji programu używasz? EDIT: Wielkie dzieki dla wszystkich którzy chcieli mi pomóc. A szczególne dla użytkowników którzy podesłali cenne wskazówki na PW. To co chciałem wydrukowałem :) Pozdrawiam :-D Edytowane 6 Grudnia 2006 przez woj84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 abby fine reader ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...