neomagnet Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Siema, właśnie zamówiłem ten monitorek, mam nadzieję ze jutro lub pojutrze będzie u mnie. Długo się zastanawiałem co wybrac ale wkońcu wybór padł na tego HP. Dowiedziałem się ze może być na matrycy PVA lub MVA. Jest między tymi matrycami jakaś znacząca różnica?? Ma ktoś ten monitor?? Chciałbym się o nim jak njwięcej dowiedzieć, zeby się nie zdziwić gdy przyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 koledze zamowilem, jutro powinienem cos powiedziec na jego temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Są juz pierwsi uzytkownicy 1965 i wszystko wskazuje na zwykłą matrycę MVA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 To nie dobrze, ale i tak lepiej niz TN. Czekam na moj monitorek, a i tak na marginesie to jak sprawdzic jaką bedę mieć matrycę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 To nie dobrze, ale i tak lepiej niz TN. Czekam na moj monitorek, a i tak na marginesie to jak sprawdzic jaką bedę mieć matrycę?? Jak masz w ciemnosci X - swiecące rogi to jest MVA tak jest na HP 1965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Monitor przyszedł dzisiaj i musze powiedziec ze jest bardzo dobry, choc trafiła mi się matryca MVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Monitor przyszedł dzisiaj i musze powiedziec ze jest bardzo dobry, choc trafiła mi się matryca MVA.Nie trafiła ci się tylko taką montuje hp i plotki o matrycy pva nie potwierdziły się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor2k Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Monitor przyszedł dzisiaj i musze powiedziec ze jest bardzo dobry, choc trafiła mi się matryca MVA. No od 8 grudnia to już minęło kilka dni w tym weekend :) To zdążyłeś już troszkę posiedzieć czy monitorku i odpalić ulubione gry, www, filmy itd... Napisz coś więcej na temat jak ci się pracuje przy tym monitorze. Nalegam bo sam przymierzam się do zakupu a że informacji w necie mało na jego temat to chętnie usłyszę coś od kogoś kto juz go ma i może coś powiedzieć nie tylko tooretycznie. Jak się ta matryca sprawuje? Jak równomierność podświetlenia? Możliwości regulacji jasności/kontrastu? itd, no wiesz... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wszystko można regulować, monitorek jest świetny w grach, nie ma żadnego smużenia, filmy wyglądają bardzo dobrze. Podświetlenie tez jest dobre. Tylko brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Monitorek nader interesujący, zastanawiam sie nad nim. Jak jest z gwarancją? Moze ktos sie opiniami nowymi podzieli po dluzszym uzytkowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...