Gość Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Mam maly problem z ramem :( . Tzn w biosie CAS ustawiony jest na 2 a przy sprawdzaniu ramu przy urochomieniu pokazuje 2.5. Resetowalem bios i wszystko jest ok jak procesor vhodzi na 100MHz ale jak przelacze na 166 ( 2600XP+) to znowu mi pokazuje 2.5 Zaraz sciagne sis of sandre to sprawdze jak jest naprawde. A tak wogole to co to moze byc ??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Moze upgrade biosu zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Moze upgrade biosu zrobic Jak ryzyko ze schrzanisz jest małe to wal śmiało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wlasnie przed chwila zrobilem i nic to samo znacie jakies program co by dobrze pamieci testowal????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 jest program co testuje czy pamięć jest dobra TU masz linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam maly problem z ramem :( . Tzn w biosie CAS ustawiony jest na 2 a przy sprawdzaniu ramu przy urochomieniu pokazuje 2.5. Resetowalem bios i wszystko jest ok jak procesor vhodzi na 100MHz ale jak przelacze na 166 ( 2600XP+) to znowu mi pokazuje 2.5 Zaraz sciagne sis of sandre to sprawdze jak jest naprawde. A tak wogole to co to moze byc ??? :( wlacz taka opcje w biose jak Bank Interleave u mnie pomoglo :) ustaw na 4-way :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...