Yoibo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam. Co sądzicie o tych pamiątkach? http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/25726 To są dobre pamięci? Jak one się podkręcają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 klik! Lepiej kupić te Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoibo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 klik! Lepiej kupić te Ale te goodramy co podałeś to są "zwykłe" non-pro. I co, nawet te "zwykłe" goodramy będą lepsze od tych patriotów? Odpowie ktoś?? Może ktoś opowiedzieć?? Bo musze się zdecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Możesz nie pisać nigdy więcej 3 swoich postów jeden pod drugim, tylko korzystać z opcjii Edytuj?? Tak nakazuje regulamin. GoodRAMy nie są złe, prawdopodobnie będą się lepiej kręcić niż te Patrioty, jeżeli trafisz na Microny D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoibo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 No właśnie, jak trafie na te Microny D9... A jak nie trafie? Na tych Micronach są tylko goodramy pro czy te "zwykłe" też? Jak goodramy będę działać na płycie gigabyte ga-945p-s3? Bo słyszałem że jakieś problemy mają z płytami gigabyte'a, to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Są problemy z Gigabytami pod AMD. Płytę lepiej było brać Gigabyte DS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoibo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Na DS3 mi nie starczy kasy. Procek będę miał intel e6300. Słyszałem, że goodramy miały problemy z płytami gigabyte na chipsecie 965P ale nie wiem jak bedzie na 945P. Myślisz, że będą źle chodziły? A tak wogóle jak rozpoznać te Microny d9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ze stabilnością na 945P nie będzie problemów, ale możesz zapomnieć o OC. Lepiej było brać Biostara TForce na 965P. Microny poznaszpo napisach na kościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoibo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A jak to jest z tymi kośćmi, to jest losowo czy jak? Bo zastanawiam się czy zapytać się w sklepie w którym będę kupował na jakich te goodramy są kościach, ale jeśli nie chce wyjść na głąba. Bo nie wiem czy oni mają wszystkie goodramy na jednych kościach czy mają na różnych i to zależy na jakie trafie? Mówisz, że nie da rady nic na tej płycie podkręcić? Czytałem, że ma dość dobre OC ta płyta (jak na tą cene). Nie będę raczej jakoś ektremalnie podkręcał ale chyba troche się da na tej płycie, nie? Na tej płycie i tych goodramach (zakładając, że będą na Micronach d9) na ile bym mniej więcej dał radę podkręcić e6300? Czyli te goodramy "zwykłe" na Micronach d9 na pewno będą lepsze (wydajność, OC) od tych patriotów co podawałem, tak? Prosze o odpowiedzi i dziękuje za dotychczasową pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...