Skocz do zawartości
Yoibo

Patrioty 1gb (2x512mb) Cl5 667 Mhz

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz nie pisać nigdy więcej 3 swoich postów jeden pod drugim, tylko korzystać z opcjii Edytuj?? Tak nakazuje regulamin.

GoodRAMy nie są złe, prawdopodobnie będą się lepiej kręcić niż te Patrioty, jeżeli trafisz na Microny D9.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, jak trafie na te Microny D9... A jak nie trafie? Na tych Micronach są tylko goodramy pro czy te "zwykłe" też?

Jak goodramy będę działać na płycie gigabyte ga-945p-s3? Bo słyszałem że jakieś problemy mają z płytami gigabyte'a, to prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na DS3 mi nie starczy kasy. Procek będę miał intel e6300. Słyszałem, że goodramy miały problemy z płytami gigabyte na chipsecie 965P ale nie wiem jak bedzie na 945P. Myślisz, że będą źle chodziły?

A tak wogóle jak rozpoznać te Microny d9?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to jest z tymi kośćmi, to jest losowo czy jak? Bo zastanawiam się czy zapytać się w sklepie w którym będę kupował na jakich te goodramy są kościach, ale jeśli nie chce wyjść na głąba. Bo nie wiem czy oni mają wszystkie goodramy na jednych kościach czy mają na różnych i to zależy na jakie trafie?

Mówisz, że nie da rady nic na tej płycie podkręcić? Czytałem, że ma dość dobre OC ta płyta (jak na tą cene). Nie będę raczej jakoś ektremalnie podkręcał ale chyba troche się da na tej płycie, nie? Na tej płycie i tych goodramach (zakładając, że będą na Micronach d9) na ile bym mniej więcej dał radę podkręcić e6300?

Czyli te goodramy "zwykłe" na Micronach d9 na pewno będą lepsze (wydajność, OC) od tych patriotów co podawałem, tak?

Prosze o odpowiedzi i dziękuje za dotychczasową pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi