Gość lipa_ml Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wiam. mam tą płyte msi k9agm i chchiałem sobie ciut podkrecic procka ale w biosie nie ma wogóle opcji zmiany fsb , nawet nie ma opcji gdzie mozna zobaczy jaki procek w danym momencie siedzi. wie ktos moze czy wogóle na tej płycie jest mozliwa zmiana fsb? skrót ctrl + f1 nie działa moze jest jakas ukryta opcja czy cos jak w gigabyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Przejrzyj manual od swojej płyty. Przeczytaj też FAQ OC na A64. Ctrl+F1 działa tylko na płytach Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) moze nie fsb ale HTT :D :D :D Edytowane 9 Grudnia 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wiem, że któraś z płyt mATX MSI nie miała wogóle opcji regulacji HTT, za to miała regulację napięć ;). To MSI, nie wiem, czego się spodziewasz ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wiem, że któraś z płyt mATX MSI nie miała wogóle opcji regulacji HTT, za to miała regulację napięć ;). To MSI, nie wiem, czego się spodziewasz ;)?spodziewałem sie oc na poziomie gigabyte z gf 6100 czyli ok 1,8 ghz na 2,2 ghz dziwi w oc nie jestem nowy dfi dusze do upadłosci poprostu zdziwiło mnie ze nie ma mozliwosci wogóle zmiany htt , a co do msi to nie jedna płyta jaka miałem fajnie sie kreciłą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tak, ale w kategorii mATX ASUS/MSI to padaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...