tom256 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Nie byłem pewien do jakiego działu to wrzucić, ostatecznie zdecydowałem się na dział o pamięciach. więc tak: Mam pewien problem: Kupiłem RAM od jednej z osób na forum. Konkretnie Geil UltraX BH5 2x256MB. Jedna z kości była uszkodzona, o czy sprzedający mnie uczciwie poinformował. Jako że pamięci mają wieczystą gwarancje umówiłem się ze sprzedającym, że jeśli mi nie wymienią na gwarancji, odeślę mu pamięć, a on zwróci mi kasę. Odesłałem pamięć na gwarancje, niestety moje zgłoszenie zostało odrzucone, uzasadniając uszkodzeniem mechanicznym (przepalenie). Oczywiście zaraz napisałem do osoby od której kupiłem RAM. Początkowo osoba ta chciała zainterweniować w tej sprawie, ale skończyło się na pustych słowach. Teraz wogóle nie odpisuje na emaile. Jakieś pomysły, jak jak rozwiązać sytuację?? Sprawę nieco komplikuje fakt ze pamięci kupiłem w w okolicach czerwcu, niestety nie miałem czasu się tym zająć i ograniczyłem się tylko do prób kontaktu przez emaila i GG, za względu na wyjazd i brak czasu, a kasy trochę szkoda :((. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jak producent odrzucił gwarancje z powodu spalenia pamięci to z tym już nic nie zrobisz, takie życie :mur: A swoją drogą to ty jesteś dzieckiem neostrady, że dałeś się wrobić w kupno wadliwej pamięci, teraz już wiesz, że pazerny traci dwa razy :mur: Kupiłbyś w sklepie i nie miałbyś problemu :lol: Bez urazy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na pocieszenie zawsze zostaną mi jeszcze miedziane radiatorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a od kogo kupiłeś te memy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a od kogo kupiłeś te memy???Mateusz Binkowski, Nick Biniek, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mateusz Binkowski, Nick Biniek, chyba Binek..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 chyba Binek..... Miało być Binek sorki za błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 na twoim miejscu przejechal bym sie do Kalisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 na twoim miejscu przejechal bym sie do Kalisza...W sumie to adres mam. Ćwiczę teraz kickboxing więc sparing by był jak znalazł :) No tak czy siak zdecydowałem się wystawić pamięc na allegro: http://www.allegro.pl/item151869327_geil_u...ne_wroclaw.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...