Skocz do zawartości
kojeczny

Co Wybrać? Grafa

Rekomendowane odpowiedzi

NV poniewaz podany przez Ciebie mogel jest jednym z najlepszych sprzedajacych sie kart w tym segmencie dlatego ze ta wlasnie karta umozliwia bardzo dobre mozliwości O/C, co przy dobrym szczesciu pozwala się zblizyc wydajnoscia do modeli z wyższych półek. Widziałem juz porownanie 1650XT i 7600GS i radeon został zmasakrowany przez GF'a. Także wybór jest jedyny i oczywisty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

niestety Tweaka już chyba nie zobaczymy.......

Mission over.

Poza tym tamto też sie kręci.

więc dalej nie wiem

Za ile to ma być? ten radek coś koło 580zł jest ja już bym wolał dorzucić całe 50zł i kupić coś lepszego ;] 7900gs :wink: W sumie lepiej by było wyrwać 7600GS i pokręcić za o wiele mniejszy hajs :wink: Dla mnie kupno karty o 50 zł tańszej od innej o wiele wydajniejszej mija się z celem.

http://anandtech.com/printarticle.aspx?i=2864

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Podepne sie pod temat, moge?

No więc tak: potrzebna mi karta graficzna :-P na pci-ex :) poczatkowo myslałem o GF 6600GT od gigabyte <_< ale ciagnie mnie do 7300GT Galaxy, troszke mi szkoda kasy :-P karta bedzie uzywana nacodzień, zagrac od CZASU do CZASU w cos, i do 3D Mark'ow :) co byscie mi polecali? moze poczekac do stycznia i dopiero wtedy kupic grafe ? <_<

edit: reszta konf.

Intel Pentium 4 2.66@3@0.9v :)

Ga-945P-S3 to ona jest przyczyna ze musze miec grafe na pci-ex :mur: z moja S3 sie gryzie i niewstaje powyzej FSB 210 :mur:

2x512 DDR2 667- to tez jest przyczyną ze musze zmienic grafe na pci-ex :mur: niektore dzielniki powyzej FSB 200 niechodza :mur:

no i MC 300GTF

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi