kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) no to która z tych graf kupić? ASUS radeon X1650XT cyz Galaxz GF 7600gs 1.2ns Edytowane 9 Grudnia 2006 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) jakich graf? :) EDIT; o widze edycje, oczywiście 7600gs :) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Z tych dwóch podanych brałbym 7600GS, wydajniejsza od X1600XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 a gdyby miało to być X1650Xt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 NV poniewaz podany przez Ciebie mogel jest jednym z najlepszych sprzedajacych sie kart w tym segmencie dlatego ze ta wlasnie karta umozliwia bardzo dobre mozliwości O/C, co przy dobrym szczesciu pozwala się zblizyc wydajnoscia do modeli z wyższych półek. Widziałem juz porownanie 1650XT i 7600GS i radeon został zmasakrowany przez GF'a. Także wybór jest jedyny i oczywisty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ja widziałem porównanie na benchmark.pl gdzie sytuacja była odwrotna. x1650Xt zmasakrowało 7600gs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.TwiG_ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja bym wziął radka 1650xt, ma więcej ps co w przyszłości na pewno się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Czytam testy, X1650XT jest wydajne jak 7600 ddr3 (560/700)m, czasem ciut lepsza. Jednak brałbym 7600, można ją mieć za niższą kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 cene podobną.podobną :D grafa nie dla mnie więc ile kosztuje to mi wisi. jak takie daje. Mr.TwiG tu też robisz?? :D czekam na więcej opini. za tamte dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ja widziałem porównanie na benchmark.pl gdzie sytuacja była odwrotna. x1650Xt zmasakrowało 7600gs.a brales pod uwage mozliwosci oc tej galaxy? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.TwiG_ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) a brales pod uwage oc tego radeona ? Mr.TwiG tu też robisz?? Tweaka już raczej nie zobaczymy ; ] Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Mr.TwiG_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 niestety Tweaka już chyba nie zobaczymy....... Mission over. Poza tym tamto też sie kręci. więc dalej nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) niestety Tweaka już chyba nie zobaczymy....... Mission over. Poza tym tamto też sie kręci. więc dalej nie wiem Za ile to ma być? ten radek coś koło 580zł jest ja już bym wolał dorzucić całe 50zł i kupić coś lepszego ;] 7900gs :wink: W sumie lepiej by było wyrwać 7600GS i pokręcić za o wiele mniejszy hajs :wink: Dla mnie kupno karty o 50 zł tańszej od innej o wiele wydajniejszej mija się z celem. http://anandtech.com/printarticle.aspx?i=2864 Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 http://sklep.komputerowy.pl/products/palit...900gs/5151.html A po co dorzucać ?? Dostępny za 578zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 fajnie by było jak by on chciał czekać. może warto 7900gs. nie wiem jak będzie to weźmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 albo brac od Chaosa karcioszke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Podepne sie pod temat, moge? No więc tak: potrzebna mi karta graficzna :-P na pci-ex :) poczatkowo myslałem o GF 6600GT od gigabyte <_< ale ciagnie mnie do 7300GT Galaxy, troszke mi szkoda kasy :-P karta bedzie uzywana nacodzień, zagrac od CZASU do CZASU w cos, i do 3D Mark'ow :) co byscie mi polecali? moze poczekac do stycznia i dopiero wtedy kupic grafe ? <_< edit: reszta konf. Intel Pentium 4 2.66@3@0.9v :) Ga-945P-S3 to ona jest przyczyna ze musze miec grafe na pci-ex :mur: z moja S3 sie gryzie i niewstaje powyzej FSB 210 :mur: 2x512 DDR2 667- to tez jest przyczyną ze musze zmienic grafe na pci-ex :mur: niektore dzielniki powyzej FSB 200 niechodza :mur: no i MC 300GTF Edytowane 9 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Podstawowe pytanie - ile forsy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 150+sprzedaz nowego asusa p5p800se <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Najlepszym wyjścię będzie chyba Galaxy 7300GT, chyba że doskrobał byś jeszcze 60zł do Palita 7600GS na DDR3. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ale mam 6600GT w dosc promocyjnej cenie z roczna gwarancja :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A Galaxy będzie z 2 letnią gwarancją i bez problemu pobije wydajnością tego 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 No tak ale zostanie mi <_< ~150zl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 dobra muj topic poszedł sobie w zapomnienie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 dobra muj topic poszedł sobie w zapomnienie.... :Dano, tFUj poszedł w zapomnienie ;) Jesli bedziesz brał 7900gs to nie kupuj palita, gdyż chlodzenie jest tragicznie glośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 hehe... grafa nie dla mnie więc niech warczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...