dymy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Musze powiedzieć że też nigdy sie na ATI nie zawiodłem, miałem niedawno R9700Pro i ten poczciwy staruszek ciągnął z powodzeniem najnowsze gry (...) ja tez do niedawna śmigałem na 9700Pro :) kartę kupiłem ponad dwa lata temu a do dziś mogłem się bawić w giercowanie i to często lepiej niż niejeden właściciel nowego komputerka. ta karta po prostu wyprzedziła swoją epokę. miała być konkurencją dla Geforców Ti4xxx a stała się pierwowzorem dla całej serii kart ATi chyba z X800 włącznie i pogromcą GFów nawet serii 6xxx - respect ATi :icon_exclaim: szkoda że przyszłość jej nowych produktów nie jest taka jasna i klarowna :/ ale może teraz po wchłonięciu przez AMD coś drgnie. ciekawi mnie też czy za 1.5 roku właściciele 1950Pro będą dumni ze swych kart a 7900GS zostanie w cieniu konkurenta podobnie jak Ti4xxx który również w czasach swojej świetności był bardziej ekonomiczną alternatywą. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tylko jest ten problem ze R9700 obslugiwal SM 2.0 a Ti4xxx tylko DX 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...