pwlj Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam, Zastanawiam się ostatnio na dociążeniem mojego Wheel Mouse Optical. Jakieś propozycje? ;> Czyli jak to zrobić i co tam i gdzie najlepiej wsadzić... A może ktoś już próbował podobnej operacji? Ciekaw jestem jakie dałoby to efekty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Hmm, jeśli chcesz starcić gwarancję (jeżeli zabrania ona zrywać plombę), to rozkręć ją i pod górną część obudowy przyklej na taśmie czy czymś takim jakieś stare zużyte baterie płaskie, takie jak do zegarka (albo cokolwiek lekko-ciężkiego co wpadnie Ci w łapę) :P. Powinno zadziałać :lol2:. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ta, najlepiej olowiane ciezarki... ale po co? o-| przeciez im lzejsza mysz tym wygodniej sie jej uzywa, ma mniejsza bezwladnosc i mozna wykonywac bardziej precyzyjne ruchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Ciekaw jestem jakie dałoby to efekty...Tak ot, dla spróbowania jak by mi się grało nieco cięższą myszą. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) @Generic A to bardzo Cię przepraszam jest pojęcie względne - jednemu pasuje tak, innemu inaczej... Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Plastelina :wink: A tak na serio to niezly pomysl, tylko czekac az ekipa z raz3r4 to podchwyci, taka zielona plastelina z logiem razera o wysokiej temp topnienia i zwiekszonej lepkosci - dowolne rozmieszczenie obciazen w myszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Plastelina :wink: A tak na serio to niezly pomysl, tylko czekac az ekipa z raz3r4 to podchwyci, taka zielona plastelina z logiem razera o wysokiej temp topnienia i zwiekszonej lepkosci - dowolne rozmieszczenie obciazen w myszy :lol: A taka by się przydała :mrgreen:, bo zwykła to by jeszcze odpadła podczas użytkowania o ubabrała wszystko w środku, nie daj Boże coś zepsuła ;). Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 E tam. I tak buty razera rządzą. Ciekaw jestem czy zrobią kiedyś bieliznę dla graczy - super wchłanianie potu, niesamowity komfort dzięki zastosowaniu unikalnej kombinacji materiałów. Kolor el0-zielony. Po prostu doda skilla ;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zastanawiam się czy wystarczy miejsca na dociążenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...