gargul Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Przeczytałem topiko Audigy2 OEM ale tak karta jakby znikła z półek sklepowych :( Dostępna jest tylko wersja Audigy SE która w porównaniu do Audigy2 OEM wygląda biednie i pewnie tak też w porównaniu z nią wypada. Szukałem w internecie ale jest tylko na jednej stronie i jeszcze trzeba to zamówić i nie wiadomo ile jeszcze czkać :( Czy mógłby mi kots pomóc i wyjaśnić dlaczego tak trudno tą kartę dostać? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Była za dobra w swojej cenie, a Creativowi nie było to na rękę. Mam Audigy4 jakbyś chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ile chcesz z tego A4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A czy ktos spojzal przypadkiem ze to jest dzial Audio a nie Gielda? :evil: Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...