k4n3 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 witam, nosze sie z zamiarem kupna nowego monitora po nowym roku. moj obecny sprzet jak w w sygnaturze. wiem, ze bez problemu moja karta zapewni plynnosc niemalze w kazdej nowej grze (max detale; wylaczony antyaliasing) w rozdzielczosci 1280x1024 czyli takiej jaka posiadaja standardowo LCD 19'. jednakze za jakis czas najprawdopodobniej zmienie rowniez karte graf., najprawdopodobniej na 8800GTS, dlatego przydalby sie monitor ktory moglby wyciagnac rozdzielczosc 1600x1200. i tutaj rodzi sie pytanie. dysponujac kwota maks 3k PLN, jaki jestem w stanie kupic monitor o przekatnej pow. 20' ktory dysponowalby w.w. rozdzielczoscia, czasem reakcji zapewniajacym brak smuzenia i najlepszymi parametrami w stosunku do ceny? najchetenij wyslucham osob ktore posiadaja takowe monitory i moga podzielic sie swoim doswiadczeniem. rowniez mile widziane sa linki do wszelakich testow monitorow odpowiadajacych moim oczekiwaniom. z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...