canaveiro Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Idą święta więc postanowiłem zrobić prezent bratu, który nie ma TV w pokoju i sprezentować mu Tuner TV. Co polecicie do 130zł ? Dobrze, aby mógł zgrywać sobie materiał TV na kompa. Nigdy nie miałem styczności z takimi kartami więc proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Leadtek TV2000 RM! około 100zł. Nie będę się tu rozpisywał dlaczego ten, a nie inny. Jak do tej pory jest to chyba mój najlpeszy zakup jeśli chodzi o rozszerzenie funkcjonalności kompa. Jedyny minus jaki znalazlem to slaby/czesciowy support dla Windowsów 64-bitowych. Ale sterowniki powinny się ukazać przy większym zainteresowaniu tego typu systemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja polecam compro x200 117zl wcześniej posiadałem fly3000 który w swoim czasie wygrał wiele testów lecz bez porównania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...