CzArNy` Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 mam maly problem... ktos z mojej rodziny wyrzucil przez przypadek gwarancje od grafy lub gdzies sie zapodziala :mur: teraz mam pytanie, kupilem grafe przez neta i w razie jakis uszkodzen (odpukac) dany sklep bedzie mogl uznac mi gwarancje? chyba powinni miec gdzies moje dane, jak i numer grafy/kartonu etc. co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Rzucilem okiem na moja gwarancje i jest mniej wiecej wredny zapis (...) W razie nie przedłożenia wraz ze Sprzętem (kopii) dokumentu gwarancji wraz z dowodem zaku oraz opisem objawów (...) sprzedawca zastrzega sobie prawo odmowy dokonania naprawy gwarancyjnej(...blahblahblah ) W razie uszkodzenia - lezysz i kwiczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 To Ty masz udowodnić im, że kupiłeś u nich sprzęt a nie oni Tobie, że nie dokonałeś zakupu - ergo - nie masz karty gwarancyjnej nie masz gwarancji. Pierwsze primo - dobre sklepy idą na rękę klientowi i przyjmuje sprzęt bez karty jeśli został u nich zakupiony. Drugie primo - gwarancji nie dostaniesz, ale masz prawo prosić o duplikat faORT: ORT: ORT: ktury. A jak masz duplikat faktury to tak jakbyś miał gwarancję. Choć nie do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) nahh... :( mam nadzieje, ze jednak nie przepadla ta gwara i ja znajde bo bedzie lipa ;/ najlepsze jest to, ze grafe kupilem w kwietniu a ostatnio robilem porzadki (rowniez z gwarami etc. i wlasnie brakowalo mi tej jednej :() btw. karte kupowalem przez neta wiec z dogadaniem moze byc problem... Edytowane 11 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Po pierwsze - nie zepsuje Ci się :) Po drugie - niby się tu urodziłem i mieszkam ( z przerwami ) 20-kilka lat, to wciąż mi sie w głowie nie mieści, że sklepom dowód zakupu nie wystarcza :O:O:O Szok po prostu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Sklepowi jak najbardziej wystarczy ale serwisowi autoryzowanemu sprzętu już nie. A co ma zrobić sklep z taką kartą/sprzętem której serwis nie zechce przyjąć bo nie ma gwarancji? Sobie w koszta wpisać? Kilka razy dziennie? Po to są karty gwarancyjne aby ich pilnować. Gdyby nie były potrzebne to nikt by ich nie wydawał - szkoda czasu i pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Po pierwsze - nie zepsuje Ci się :) Po drugie - niby się tu urodziłem i mieszkam ( z przerwami ) 20-kilka lat, to wciąż mi sie w głowie nie mieści, że sklepom dowód zakupu nie wystarcza :o:O:O Szok po prostu... heh ale nie moge bawic sie juz w vmody :P bo jak padnie to leze... :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Te 675 na GPU to bez vmoda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) ja jak kupowałem grafę, co prawda w sklepie, ale sprzedaja tez przez neta, gość powiedział, że w razie czego wystarczą im stickery na pudle i grafie żeby stwierdzić, że jest od nich i przyjąć na gwarę. imho dowiedziałbym się po prostu w sklepie jak to będzie ;) Edytowane 13 Grudnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) kupowalem grafe w Prolinie, a jak wiadomo nie ciesza sie oni dobra opinia jesli chodzi o zwroty etc. ;/ jak bede mial czas to napisze do nich jest jeszcze taka mozliwosc, ze gwary/faktury nie dostalem od poczatku, tylko nie wiem jak moglbym nie zauwazyc braku tak istotnej rzeczy?:P Edytowane 13 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...