radeksz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam poszukuje nowego firmware co obsługiwał by divx do DVD Philips model 728 , posiada ktoś albo ma linki, proszę pisać. Wysłałem emaila do philipsa zobaczymy co odpiszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jeżeli odtwarzacz nie obsługuje DivXów, to nowsze firmware nic tu nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Dokładnie. Poza tym jeśli chodzi o divX, wybór philipsa to porażka. Sam mam DVD-737 i wiem co mówię. Mój odtwarza divX, ale nie potrafił otworzyć napisów z pliku txt. :lol: Po wgraniu nieoficjalnego firmware teoretycznie może odczytywać txt, ale muszą być one specjalnie kodowane, przez co w praktyce 3/4 napisów trzeba przerabiać w notatniku, co wiąże się z tym, że film trzeba nagrać od nowa. Nie mam nagrywarki, a nawet gdybym miał to by mi się nie chciało w to bawić, więc dvd leży i się kurzy. Sprzedaj to dvd (Na pewno znajdzie się ktoś, kto poleci na markę, tak jak ja kiedyś ;-) ) i kup mantę wiwę, albo kissa. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...