Skocz do zawartości
pluciorx

Jaki sprzęt !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w niedalekiej przyszloscu chcem zlozyc sobie kompa mam na to niecale 1800zł jak byscie polecali ?? oczywiscie 256DDR bez monitora.i <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ( kabli cd i takie tam. I jeszcze gdzie w zachodniopomorskim mozna znaleźc jakies tanie sklepy. I jaka płyta jest jalepsza pod XP 1800+. :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku kupuj 1700+ JUIHB B0 i po problemi kasy zaoszczedzisz i bedziesz mial wydajniejszy proc po podkreceniu od 1800+.

Ren ramik to twój?? trza kupowac czy nie??

Grafa to moze R8500. cdrom 48x LG, Lite On. Czy nagrywara tez??

Mobo to cos od Asusa yba albo Epoxa 8RDA+.

Dysk 40, 60, 80GB???ile bys wolal?? 80GB Caviara 8 MB cache - ok. 510 zł. Zasilacz to jakies 350W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak najbardziej potwierdzam. wez sobie tego 1700 i plytke to mowie, cos na nforce2 - EPOX najlepiej, i spoko, za 1800zl wyrobisz sie i bedziesz mial git sprzecik wedlug mnie. dysk ja radze barakude V, bo sa ciche, wydajne i tansze niz te WD. No i wydajniesze (mowie o dwoch wersjach z 2mb cache). Oczywiscie jesli xtra wydajny to tylko WD z 8mb cache.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Western Digital 40GB 8MB Cache - 379

Epox 8RDA - 489.

Athlon 1700+ - 257.

Radeon 9000 Sapphire 64MB DDR - 338.

Obudowa ModeCom IMPERIAL - 278.

Razem 1701

Pozostałe 100 możesz przeznaczyć na lepszą grafę.

Update: Ceny z sklep.gral.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie badz glupi 1700+ JUIHB BO to jest to!!! :). Pozatym Allen 3 zlozyl ladny sprzecik ;P. Co do pl;yty to epox 8rda + . Nie baw sie w inne-jesli nforce 2 to tylko epox :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. dysk ja radze barakude V, bo sa ciche, wydajne i tansze niz te WD. No i wydajniesze (mowie o dwoch wersjach z 2mb cache). Oczywiscie jesli xtra wydajny to tylko WD z 8mb cache.

Buhahaha , ale głupoty wygadujesz :lol: .

Baracuda wydajniesza od caviara BB , i jeszcze te ekstra wydajne z 8MB!

Coraz więcej ludzi na forum pisze kompletne bzdury :( , aż ciężko takie głupoty czytać ! Wez najpierw troche poczytaj na ten temat a potem sie wypowiadaj , różnica między BB a JB nie jest wielka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update: Ceny z sklep.gral.pl

Nie tylko nie gral, tam są debile, problemy z gwarancją i takie tam. OMIJAJCIE GRALA !!!
To są ceny orientacyjne, nie chciałem nic sugerować, można znaleść bez problemu gdzie indziej wszystko w podobnej cenie jak tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...