pluciorx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Witam w niedalekiej przyszloscu chcem zlozyc sobie kompa mam na to niecale 1800zł jak byscie polecali ?? oczywiscie 256DDR bez monitora.i <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ( kabli cd i takie tam. I jeszcze gdzie w zachodniopomorskim mozna znaleźc jakies tanie sklepy. I jaka płyta jest jalepsza pod XP 1800+. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 czlowieku kupuj 1700+ JUIHB B0 i po problemi kasy zaoszczedzisz i bedziesz mial wydajniejszy proc po podkreceniu od 1800+. Ren ramik to twój?? trza kupowac czy nie?? Grafa to moze R8500. cdrom 48x LG, Lite On. Czy nagrywara tez?? Mobo to cos od Asusa yba albo Epoxa 8RDA+. Dysk 40, 60, 80GB???ile bys wolal?? 80GB Caviara 8 MB cache - ok. 510 zł. Zasilacz to jakies 350W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Nic dodac nic ujac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wszystko fajnie tylko gdzie to mzna dostac najtaniej (jakies sklepy on-line). na allegro jestem jush kawalek czasu ale wiem ze nie wszystko mozna kupic tam najtaniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 www.proline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no moze poza cdromem, to ok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 cd to mam Lg 52 z biosem 2.00 i dziala zadowalajaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 heh w somie to teraz dzialam na k6-2 350 i mvp4 i voodoo2 i nic nie moge podkrecic nawet o 20mhz bo wszystko mi siada, ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no jak najbardziej potwierdzam. wez sobie tego 1700 i plytke to mowie, cos na nforce2 - EPOX najlepiej, i spoko, za 1800zl wyrobisz sie i bedziesz mial git sprzecik wedlug mnie. dysk ja radze barakude V, bo sa ciche, wydajne i tansze niz te WD. No i wydajniesze (mowie o dwoch wersjach z 2mb cache). Oczywiscie jesli xtra wydajny to tylko WD z 8mb cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Western Digital 40GB 8MB Cache - 379 Epox 8RDA - 489. Athlon 1700+ - 257. Radeon 9000 Sapphire 64MB DDR - 338. Obudowa ModeCom IMPERIAL - 278. Razem 1701 Pozostałe 100 możesz przeznaczyć na lepszą grafę. Update: Ceny z sklep.gral.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Update: Ceny z sklep.gral.plNie tylko nie gral, tam są debile, problemy z gwarancją i takie tam. OMIJAJCIE GRALA !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Nie badz glupi 1700+ JUIHB BO to jest to!!! :). Pozatym Allen 3 zlozyl ladny sprzecik ;P. Co do pl;yty to epox 8rda + . Nie baw sie w inne-jesli nforce 2 to tylko epox :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 . dysk ja radze barakude V, bo sa ciche, wydajne i tansze niz te WD. No i wydajniesze (mowie o dwoch wersjach z 2mb cache). Oczywiscie jesli xtra wydajny to tylko WD z 8mb cache.Buhahaha , ale głupoty wygadujesz :lol: . Baracuda wydajniesza od caviara BB , i jeszcze te ekstra wydajne z 8MB! Coraz więcej ludzi na forum pisze kompletne bzdury :( , aż ciężko takie głupoty czytać ! Wez najpierw troche poczytaj na ten temat a potem sie wypowiadaj , różnica między BB a JB nie jest wielka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Update: Ceny z sklep.gral.pl Nie tylko nie gral, tam są debile, problemy z gwarancją i takie tam. OMIJAJCIE GRALA !!! To są ceny orientacyjne, nie chciałem nic sugerować, można znaleść bez problemu gdzie indziej wszystko w podobnej cenie jak tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ok ja znalazlem dosc tani sklep rowniez. infoglob.pl ale szkoda ze maja taka mala oferte. i nigdzie dalej nie widze tego Epox'a 8RDA ma ktos moze uzywanegro do sprzedania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 cd to mam Lg 52 z biosem 2.00 i dziala zadowalajaca.kto ci takich pierdół naopowiadał ja mam cdroma 52x oczywiście firy lshit zamiast tego wziąłby jakiego kolwiek innego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 eh ten cd ma to do siebie ze trzeba go czasem wyczyscic :-) ale jak jush zacznie dzialac to czasem potrafi plyte w srodku rozwalic !!! jest to najszybszy element mojego kompa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...