Krydor Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam. Mam DFI Infinity nf4 s939 i Athlona 64 3000.DO tego jedna kosc ramu 512 DDR400.I tutaj mam pytanie czy oplaca mi sie dokladac ramu do tego configu(doloze1.5GB) czy zmienic mobo na cos z obsluga ddrow2 i kupic 2GB DDR 667 lub 800mhz.Dodam ze mam zamiar dokupic za jakis czas dwurdzeniowego Athlona.ALe wlasciwe pytanie jest odnosnie tych ramow.Czy jest jakas roznica w wydajnosci?I jesli tak czy spora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Jeśli chcesz zmienić mobo do A64 AM2 to licz się z tym że procek też będzie do wymiany. Lepiej dorzuć ramu i będzie spoko :) A procesor dwurdzeniowy bezproblemowo będzie na tym latać tylko pamiętaj o podstawce pod procesor :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...