Skocz do zawartości
sthEn

Klawiatura Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wczoraj przypadkowo wylało mi się na klawiature 'troszke' Coca-Coli, jednak wszystko bylo w porzadku. Dzisiaj niestety juz zaczela szwankowac, niektore klawisze dzialaja teraz za 2 (losowo), niektore czasami dzialaja, czasami nie. Da rade cos z tym zrobic czy juz klawiatura do wywalenia?

Pozdrawiam,

sthEn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teoretycznie moglbys sprobowac kazdy po kolei wujac i wszystko wyczyscic .. no i wogole ja wykompac . mi to sie kiedys udalo.. ale potem moga byc problemy z montazem... jesli jakas tania klawiaturka to nie ma sensu sie bawic, a jesli cos dobrego .. no to proboj czyscic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowalem jakies 2 tygodnie temu to samo z kawa [;

Najwiecej dostala lewa strona - ctrl\winlogo\alt\shift. Po demontazu i czyszczeniu folii pod przyciskami ( masa zabawy z gumkami :wink: ) wszystko chodzilo picus glancus... Przez 8h. Obecnie nie dziala mi juz lewy shift i capslock. 2 czyszczenie stykow nic nie dalo... :| kb-21. Czekam na przesylke z dellem [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wiem co jest dokladnie nie tak... c robi za "c" oraz za "ctrl" w jednym, natomiast "ctrl" robi za "ctrl" oraz za jakis blizej nie znany mi klawisz w jednym.

Moge jedynie powiedziec ze c robiacy za ctrl strasznie wkurza, zwlaszcza na ircu (minimalzuje mirca), oraz na GG (co chwile wlacza mi kursywe albo pogrubienie...). Lipa troszke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi