sthEn Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam, wczoraj przypadkowo wylało mi się na klawiature 'troszke' Coca-Coli, jednak wszystko bylo w porzadku. Dzisiaj niestety juz zaczela szwankowac, niektore klawisze dzialaja teraz za 2 (losowo), niektore czasami dzialaja, czasami nie. Da rade cos z tym zrobic czy juz klawiatura do wywalenia? Pozdrawiam, sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 teoretycznie moglbys sprobowac kazdy po kolei wujac i wszystko wyczyscic .. no i wogole ja wykompac . mi to sie kiedys udalo.. ale potem moga byc problemy z montazem... jesli jakas tania klawiaturka to nie ma sensu sie bawic, a jesli cos dobrego .. no to proboj czyscic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Testowalem jakies 2 tygodnie temu to samo z kawa [; Najwiecej dostala lewa strona - ctrl\winlogo\alt\shift. Po demontazu i czyszczeniu folii pod przyciskami ( masa zabawy z gumkami :wink: ) wszystko chodzilo picus glancus... Przez 8h. Obecnie nie dziala mi juz lewy shift i capslock. 2 czyszczenie stykow nic nie dalo... :| kb-21. Czekam na przesylke z dellem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Juz wiem co jest dokladnie nie tak... c robi za "c" oraz za "ctrl" w jednym, natomiast "ctrl" robi za "ctrl" oraz za jakis blizej nie znany mi klawisz w jednym. Moge jedynie powiedziec ze c robiacy za ctrl strasznie wkurza, zwlaszcza na ircu (minimalzuje mirca), oraz na GG (co chwile wlacza mi kursywe albo pogrubienie...). Lipa troszke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wyczyść ją porządnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...