XvAK Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam :-P Potrzebny mi jest router. Złącza muszą być (LAN) co najmniej 2 i 1 WiFi (żeby podłączyć kabel od tuby). Patrzyłem na allegro i 2 mi wpadły w oko. Który lepszy? Czy może wybrać inny? Oto linki do aukcji: Netgear WGR 614 D Link DI 524 Ja bym brał ten pierwszy, ale firma przekonuje mnie za drugim :unsure: Mam do wykorzystania 150zł Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam, Lepiej dozbieraj jeszcze pare złotych i kup MOTOROLA WR850G http://allegro.pl/item151344289_motorola_w...0mw_dd_wrt.html , która jest lepsza od konkurencji niemal pod każdym względem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie wiem czy powinienem się tu wypowiadać ponieważ jestem tu nowy (mój 1 post) ale jednak wyrażę swoją opinię :) Na Twoim miejscu brałbym D-Linka. Sam jestem jego posiadaczem od ponad pół roku i nie miałem z tym sprzętem najmniejszego problemu. Jest stabilny, nie wiesza się i wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzięki wam wszystkim, za podpowiedź! Prawdopodobnie wybiorę Motorolę lub D-Linka. Jeśli ktoś będzie miał jakieś propozycje to proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...