Grimlock Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Szukałem pobieżnie w topicach o Serwisie i forum i nie znalazłem podobnego jak mój problemu (pewnie źle szukałem : wink: ). Mam następujący problem, od przedwczoraj otrzymuję powiadomienia na starą i nową skrzynkę. Nie jest to wina żadnego forwardu bo tego nie ustawiałem (jeszcze dla pewności sprawdziłem). W panelu bardzo długo miałem wpisany mail grimlock[małpa]op.pl, ale kilka tygodni temu zmieniłem na grim-lock@hotmail.com. Od momentu wpisania nowego adresu już go nie zmieniałem na inny, na pewno nie w tym tyogdniu. W panelu mam nadal grim-lock[małpa]hotmail.com Wszystko grało - dostawałem powiadomienia tylko na nowe konto czyli grim-lock@hotmail.com. Ale dwa temu dostałem powiadomienie o odpowiedzi w temacie o F-16 na mail grimlock[małpa]op.pl, a dziś Spalił Ci się zasilacz też na grimlock[małpa]op.pl :blink: Pozostałe powiadomienia trafiają prawidłowo na grim-lock@hotmail.com dwa temu jak i dziś. W sumie nie jest palący problem bo zaglądam codziennie na obie skrzynki, ale fajnie byłoby gdyby powiadomienia wpadały tylko do jednej :wink: Z góry dziękuję za pomoc :) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Na problem Ci nie odpowiem, ale zycze milego spamowania botom ;) (w domysle wyedytuj swoje maile) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...