Skocz do zawartości
Grimlock

Powiadomienia - Dlaczego Dostaje Na Dwie Skrzynki Mailowe

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem pobieżnie w topicach o Serwisie i forum i nie znalazłem podobnego jak mój problemu (pewnie źle szukałem : wink: ).

Mam następujący problem, od przedwczoraj otrzymuję powiadomienia na starą i nową skrzynkę.

Nie jest to wina żadnego forwardu bo tego nie ustawiałem (jeszcze dla pewności sprawdziłem).

W panelu bardzo długo miałem wpisany mail grimlock[małpa]op.pl, ale kilka tygodni temu zmieniłem na grim-lock@hotmail.com.

Od momentu wpisania nowego adresu już go nie zmieniałem na inny, na pewno nie w tym tyogdniu.

W panelu mam nadal grim-lock[małpa]hotmail.com

Wszystko grało - dostawałem powiadomienia tylko na nowe konto czyli grim-lock@hotmail.com. Ale dwa temu dostałem powiadomienie o odpowiedzi w temacie o F-16 na mail grimlock[małpa]op.pl, a dziś Spalił Ci się zasilacz też na grimlock[małpa]op.pl :blink:

Pozostałe powiadomienia trafiają prawidłowo na grim-lock@hotmail.com dwa temu jak i dziś.

W sumie nie jest palący problem bo zaglądam codziennie na obie skrzynki, ale fajnie byłoby gdyby powiadomienia wpadały tylko do jednej :wink:

Z góry dziękuję za pomoc :)

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi