Skocz do zawartości
rudy 102

Kiedy Wyjdą Xg Warcat 6.12?

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwole sobie się podpiąć.

Po zainstalowaniu tych sterów temperatura karty wzrosła.

Robiłem świątecznego formata i wrzuciłem te stery do mojego Sapphire x800 GTO, karta nie kręcona ani nie modowana, fizycznie z kompem nic nie robiłem, tylko te stery są nowe, więc zakładam że to o nie chodzi, wentylator chodzi, żeby nie było.

Teraz mam 37 na MEM i 46 na GPU. Jak pykałem w FEAR Combat to wzrosła do do 45/58.

Z mamksymalną temperaturą nie pamiętam, ale minimalna była o ok 8-10 stopni mniejsza przed formatem.

Używam ATT i z niego biorę te odczyty. (ten sam co przed formatem)

Nie instalowałem na razie starych sterowników bo chce mieć "czysty" system jak najdłużej.

Ktoś ma podobny problem ??

Edytowane przez thelazyone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niestety fps kosztem jakości . Przykład mapa de_port po lewej stronie patrząc są barierki podobne do tych na drodze przy autostradach oddzielające dwa pasy i widzimy na nich kaszkę, ziarnistość cos jak szum na zdjęciach :(. . Warcatsy od 6.10 sie strasznie popsuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem WarCaty 6.9 czyli te co miałem wcześniej i temperatura spadła do 33/37 stopni.

Sprawdzałem temperature tej karty (palcem :D) i wydaje mi się że rzeczywiście radiator jest zimniejszy, ale głowy nie dam.

Może to jakaś nowa opcja czy cuś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi