Quarion_Blass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mam możliwość dokupienia 30gb dysku za 10zł. Jego wadą jest to że podobno się przegrzewa, po ok. 1h-2h się zawiesza(bardzo możliwe że komp się zawiesza z innego powodu, osoba która tak twierdzi to raczej lama). I mam problem, moglibyście wytłumaczyć moim rodzicom że jak podłączę ten dysk do swojego kompa to nic mu się nie stanie :wink:? Moja mama ma uczulenie na takie rzeczy, ponieważ rok temu jak nie było mnie w domu mój tata jak ściągał wiatrak z procesora to go uszkodził :mur:. Napiszcie jakieś argumenty jak możecie, bo pewnie wystarczy podłączyć jakiś wiatrak który by chłodził ten dysk i nie byłoby problemu(tym bardziej ze mam wiatrak 80mm z mojego starego procesora). Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Droga Mamo, komputerowi nic się nie stanie, syn najwyżej straci 10zł i będzie 4 piwka w plecy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Raczej malo prawdopodobne aby dysk sie tak przegrzewal i powodowal zwisy kompa. Warto sprobowac 10zl to przeciez nie majatek. Nawet jakby dysk mialbyc uszkodzony to nic nie stracisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam możliwość dokupienia 30gb dysku za 10zł. Jego wadą jest to że podobno się przegrzewa, po ok. 1h-2h się zawiesza(bardzo możliwe że komp się zawiesza z innego powodu, osoba która tak twierdzi to raczej lama). I mam problem, moglibyście wytłumaczyć moim rodzicom że jak podłączę ten dysk do swojego kompa to nic mu się nie stanie :wink:? Moja mama ma uczulenie na takie rzeczy, ponieważ rok temu jak nie było mnie w domu mój tata jak ściągał wiatrak z procesora to go uszkodził :mur:. Napiszcie jakieś argumenty jak możecie, bo pewnie wystarczy podłączyć jakiś wiatrak który by chłodził ten dysk i nie byłoby problemu(tym bardziej ze mam wiatrak 80mm z mojego starego procesora). Z góry dzięki.Obrazasz kolesia, a dla mnie to sam jestes lama jesli nie potrafisz tego wytlumaczyc matce. A temat tez lamerski bo dotyczy 10zl a piszesz jakby chodzilo o 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarion_Blass Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jak masz pisać takie rzeczy to lepiej nic nie pisz <_< Publicznie nikogo nie obrażam bo przecież nie napisałem o kogo chodzi. A wytłumaczyć to nie problem, ale widząc argumenty kilku osób to zawsze lepiej. Jak masz jeszcze zamiar coś pisać od tematu to lepiej nic nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...