yankees123 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam podczas gry w css wyskakuje mi błąd Rozdzielczosc mam ustawioną na 1280x1024 a w grze 800x600 jesli ma to jakies znaczenie . Gre mi zawiesza wylanczam ja crtl_alt_delete i automatycznie mam zmieniona rozdzielczosc na 800x600. Chyba cos jest z grafiką ze mi gre zawiesza ;/ Czasami jest tak ze sie zawiesza gra i na monitorze wysiwetlaja sie jakies kwadraciki ;/ prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 po 1 primo - przeinstalowałeś stery/css'a?? po 2 primo - czy to sie dzieje tylko w cs'ie? po 3 primo - zajrzyj tutaj http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...amp;p_topview=1 po 4 primo - czy Ty podczas gry w css'a używasz skypa do komunikacji?? :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 jesli nie gadam przez skype podczas gry to wiecej razy mi ten komunikat wyskakuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 :arrow: Temat o CSS :arrow: Podaj pelny opis kompa :arrow: Podkrecales cos? Przechodzi Ci caly 3d mark? Chlodzenie karty nawala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 ok zakutlizowalem stery do karty graf i nie ma zadnych błędów ale mało fps podczas gry ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 proponuje na dzien dobry zmodyfikowane stery czyli np omega. http://www.omegadrivers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...