Skocz do zawartości
brolly666

Problem Z Simplusem.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z nokia 6820a kupilem wczoraj od znajomego ten model telefonu wlozylem moja karte z plusa i niby wszytko dziala ok ale jak ktos do mneid zwoni odbieram to mnei po sekundzie automatycznie rolancza wie ktos o co chodzi?? dzwonilem do tego kumpla i on twierdz ze powinna przyjsc jakas aktywacja karty sim czy to prawda?? da sie to jakos ominac przyspieszyc itp??

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze celuję, ale plus (a przynajmniej simplus) ma czasem taki dziwny myk, że w niektórych telefonach rozłącza Cię jeśli nie masz nic na koncie. Zdarza się również, że 3 sekundy po nawiązaniu połączenia jest ono zrywane- wtedy trzeba wklepać jakiś kod i wcisnąć "słuchawkę".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym razem ja mam pytanie.

Dotyczy simplusa i Samsunga X210.

Gdy nie ma nic na koncie, to po dodzwonieniu się na ten telefon automatycznie rozłącza po 1 sekundzie. Jest na to jakieś rozwiązanie?

Spotkałem się z takim przypadkiem już kiedyś w starym Siemensie, ale było to wtedy nie istotne i się nie zainteresowałem problemem. A teraz jakoś nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich informacji na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi