janio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No więc mam wyżej wymienioną kwotę na zakup nowej grafy. Już można powiedzieć że jestem ustawiony na GF 8800 GTS, ale być może ktoś sprowadzi mnie na jakąś lepszą drogę? Miałem na oku radka 1950xtx, ale zobaczyłem że dostaje baty od GTS'a. A może jakiś konfig w SLI mieszczący się w tej cenie? Pozdrawiam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 W tym momencie wydawać 1700zł na karte z DX 9 to IMO porażka, ja bym brał 8800GTS, aha i za 2150 można dostac GTX od Asusa Klik, bierz to pod uwage :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 X1950XT bardzo ok karta, mam teraz i hmmm fajna za swoja cene. Ale ... gdyby miala 512MB to by zamiatala juz calkiem a tak, no tego jej wlasnie brakuje. Jaka mobo moze napisz, reszta konfigu to mozna cos bardziej pomyslec. Imho po moich zabawach widze, ze np. taki XT leje 79GTX, pewnie nie wszedzie ale jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) X1950XT bardzo ok karta, mam teraz i hmmm fajna za swoja cene. Ale ... gdyby miala 512MB to by zamiatala juz calkiem a tak, no tego jej wlasnie brakuje. Jaka mobo moze napisz, reszta konfigu to mozna cos bardziej pomyslec. Imho po moich zabawach widze, ze np. taki XT leje 79GTX, pewnie nie wszedzie ale jednak. Pisałem na początku o 1950 XTX ;) Reszta sprzętu to DFI lan party ultra-d, SanDiego@3GHz i giga ramcu jeszcze nie wiem jakiego :] Może 8800 to lekki overkill do tego konfigu, ale jednak kusi mnie wizja DX10 :D Edytowane 25 Grudnia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pisałem na początku o 1950 XTX ;) Reszta sprzętu to DFI lan party ultra-d, SanDiego@3GHz i giga ramcu jeszcze nie wiem jakiego :] Może 8800 to lekki overkill do tego konfigu, ale jednak kusi mnie wizja DX10 :DHehe tam faktycznie pisze XTX :lol: Pozno juz bylo ;) Hmmm oprocz tego, ze ta grafa ma 512MB to zwykly XT potrafi byc prawie tak samo wydajny, a znacznie tanszy. 8800 o hmm moze lekka przesada <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A jak myślicie, jak będą wyglądać ceny takiego radka x1950xt czy też gf880 gts, gdzieś w połowie stycznia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ten radek kosztuje mniej niz 1000zł, w połowie stycznia to mysle ze koło 900zł nie bedzie zbytnim problemem go znaleźć. Co do 88gtsa to pojecia nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...