banias Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Witam mam pytanie chce zakupić płytę główna Gigabyte 965P-DS4 R (cena 551.00zł) ale znalazłem tez taka samą płytę główną ale bez znaczka R .Mam Pytanie czym Ona się różni ?? a może polecacie jakąś inna płytę główną tak do 570 zł ?? :huh: A może jakiś Asus p5b ?? Edytowane 25 Grudnia 2006 przez banias Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam mam pytanie chce zakupić płytę główna Gigabyte 965P-DS4 R (cena 551.00zł) ale znalazłem tez taka samą płytę główną ale bez znaczka R .Mam Pytanie czym Ona się różni ?? a może polecacie jakąś inna płytę główną tak do 570 zł ?? :huh: A może jakiś Asus p5b ?? jakiś Asus P5B / P5B-E będzie cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam mam pytanie chce zakupić płytę główna Gigabyte 965P-DS4 R (cena 551.00zł) ale znalazłem tez taka samą płytę główną ale bez znaczka R .Mam Pytanie czym Ona się różni ?? a może polecacie jakąś inna płytę główną tak do 570 zł ?? :huh: A może jakiś Asus p5b ?? P5B-E Plus Jest Super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja ze swojej strony bym polecił Asus P5B Deluxe, IMO warto dołożyć te pare złociszy do tej płytki, bo osiągi w O/C ma nieprzeciętne, o czym można przeczytać tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=210332 P.S. na PGA krecilismy na tej płycie C2D E6600, poszedł na freonie na 4,6GHz bez zadnych oporów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 965P-DS4 i 965P-DS4R to jeden ten sam produkt, jezeli myslisz o freonie, suchym lodzie to kup P5B delux, jeseli do normlanego oc na AC, WCi pracy na codzien to gigabyte bedzie zdecydowanie lepszy i mniej problematyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banias Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 a jaka jest róznica miedzy DS4 a DS 3 ?? która jest lepsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ds4 ma 8fazoqwe zasilanie procka, większe v, lepszy system chlodzenia... pozatym praktycznie to samo, podobne max fsb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 DS4 ma 6-fazowe zasilanie (6 cewek) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 DS4 ma 6-fazowe zasilanie (6 cewek) :wink: No iw DS4 rev 2.0 wszystkei cewki tego typu jak w starszej wersji przy gniezdzie CPU oraz radiatork ian spodzie plyty jak w dq6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...