lomandiator Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam mam taki confg pamieci i oczywiscie chce sobie dokupic jeszcze 256 z tym ze bylem w sklepie i takiego modulu z tej firmy ni huhu. Wiem ze trzeba kupowac pamiec tego samego producenta bo moga byc problemy. Jakiee jest waszae zdanie na owy temat. Nazwa modulu: Nanya Typ DDR SDRAM Szybkosc PC2700 (166MHZ) 64 bity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Wiem ze trzeba kupowac pamiec tego samego producenta bo moga byc problemy. Nazwa modulu: Nanya Typ DDR SDRAM Szybkosc PC2700 (166MHZ) 64 bity Za przeproszeniem [ciach!]ly opowiadasz. Sporo mialem roznych ramow roznych firm i w roznych konfiguracjach i jakos nic nigdy mi sie nie gryzlo - widocznie mialem szczescie :razz: Kupuj pierwszy lepszy modul a nie bedziesz sie zastanawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Wiem że takie pytania jak moje są tu na poziomie dziennym ale ja sie nie znam a wy tak więc pytam :] Potrzebuje jedną pamietke 512mb max cena 210zł co polecacie ?? bede kręcił max jakie mnie zadowoli to 250mhz ale 230 tez nie bedzie złe co byście polecili do tego konfigu co mam ?? to co upatrzyłem i byłbym skłonny kupić TO TE !! ale czekam na wasze propo ! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Wiem że takie pytania jak moje są tu na poziomie dziennym ale ja sie nie znam a wy tak więc pytam :] Potrzebuje jedną pamietke 512mb max cena 210zł co polecacie ?? bede kręcił max jakie mnie zadowoli to 250mhz ale 230 tez nie bedzie złe co byście polecili do tego konfigu co mam ?? to co upatrzyłem i byłbym skłonny kupić TO TE !! ale czekam na wasze propo ! Pozdrawiam jeśli nie potrzebujesz gwary i mogą być z allegro to może cus takiego: http://allegro.pl/item153133013_ddr_do_oc_...1_x_512_mb.html pierwsze z brzegu bo mi sie szukać nie chciało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...