welyk Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 miał juz ktoś styczność z tą grafiką? wiem, że jest to integra z I965... czym to się różni od GMA950 zintegrowaną z I945 ? jesli ktoś może zarzucić jakimiś wynikami z 3dMarków... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3000 zintegrowany układ graficzny pozbawiony własnej pamięci, występuje na chipsecie Intel 965GM Express dla Meroma, taktowanie rdzenia 400 MHz, 4 lub więcej potoki pikseli, jednostki przetwarzania dowolnie programowalne, sprzętowe T&L i obcinanie, DirextX 9c oraz ewentualnie 10, Shader 3.0 (czyżby z racji programowalności 4.0 również?) Więcej nic specjalnie nie znalazłem. Testów też nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Co to cudo potrafi? w sęsie obsługi nowych gier? B-) Myśle że nie wiele, i obsługa SM 4.0 mu raczej nie pomoże. Nowa wersja starego chipa lekko podpakowana i z cudowynmi technologiami których i tak nie wykorzytasz :> Edytowane 27 Grudnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Gdzieś czytałem że ma być około 30% wydajniejszy od GMA950, ma to być taki radeon x1300 64 bit Edytowane 27 Grudnia 2006 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 witam, cos wiadomo jak to obsluguje aero w viscie ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshimitsu83 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam gma 950 i mój wynik z 3dmark01 to 5167. większości nowszych gier nie rusza ale takie jak np. c&c: tiberium wars chodzi bez problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 ja mam GMA 3100 i w 3DMarku 03 mam 1800pkt zintegrowana w ECS G33T-M2 szczerze nie polecam nic na tym nie dziala a wiekszosc rzeczy wogle sie nie wlancza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 U mnie z x3100 na R61i nie jest aż tak źle. Wrzuciłem Raven Shield, Hidden & Dangerous 2, Delta Force i latają całkiem ładnie. Jedynie RS czasami potrafi rozmazać strasznie szczegóły pewnych tekstur... można jakoś to przeskoczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.MaCieK. Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Człowieku na tym x3000 w asusie 5pb vm-se pro street działa na LOW ale ważne że działa płynnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 x3000 to bardzo ciekawa karta. 8 w pełni programowalnych procesorów i dx 10. Imho intel bardzo się podciągnął od czasów gma900. Tak czy inaczej, do integry z pod znaku amd i nv jeszcze trochę brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A czego tutaj się spodziewać po karcie zintegrowanej? Nie nadaje sie do niczego pewnie na Viscie na tym laptopie z sig. jak mi dali Viste właśnie to czasami nawet CS'a 1.6 cieło... to wiesz taką kartę graf. niech sobie wsadzą w .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 czasami?tam cs.16 tnie przy każdej większej strzelaninie..... do obsługi pulpitu jak i filmów HD (1080p) daje rade intel mógłby tego x4500 wsadzić lepiej - to już sporo wydajniejsze podobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...