Skocz do zawartości
welyk

Intel Graphics Media Accelerator X3000

Rekomendowane odpowiedzi

Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3000

zintegrowany układ graficzny pozbawiony własnej pamięci, występuje na chipsecie Intel 965GM Express dla Meroma, taktowanie rdzenia 400 MHz, 4 lub więcej potoki pikseli, jednostki przetwarzania dowolnie programowalne, sprzętowe T&L i obcinanie, DirextX 9c oraz ewentualnie 10, Shader 3.0 (czyżby z racji programowalności 4.0 również?)

Więcej nic specjalnie nie znalazłem. Testów też nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to cudo potrafi? w sęsie obsługi nowych gier? B-)

Myśle że nie wiele, i obsługa SM 4.0 mu raczej nie pomoże. Nowa wersja starego chipa lekko podpakowana i z cudowynmi technologiami których i tak nie wykorzytasz :>

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z x3100 na R61i nie jest aż tak źle. Wrzuciłem Raven Shield, Hidden & Dangerous 2, Delta Force i latają całkiem ładnie. Jedynie RS czasami potrafi rozmazać strasznie szczegóły pewnych tekstur... można jakoś to przeskoczyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czego tutaj się spodziewać po karcie zintegrowanej? Nie nadaje sie do niczego pewnie na Viscie na tym laptopie z sig. jak mi dali Viste właśnie to czasami nawet CS'a 1.6 cieło... to wiesz taką kartę graf. niech sobie wsadzą w ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi