konrafi102 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mam problem zpodłączeniem SDi do notebooka , po prostu w notebooku nie ma portu szeregowego, czy istnieja jakies sprawdzone rozwiązania w stylu np. konwerter z USB na port szeregowy lub porty szeregowe na karcie PCIMCIA, testowane prezz jakiegoś uzytkownika SDI ? dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Widziałem kiedyś jakąś przejściówkę usb -> serial, chyba na WGE w Warszawie. W każdym razie jest takie coś do nabycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Napisz mi jakiego masz notka. Z przejsciowkami usb->rs sa problemy. Najlepsze jest rozwiazanie sprzetowe, w postaci karty pcmcia z rs'ami. Zaleznie czy masz kompa ktory odpala tylko 16 bitowe, czy rowniez 32 sobie cos wybierzesz. Do nabycia w Karen Notebook w calej Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Hmm... tylko czy przypadkiem nie jest to trochę kosztowaniejsze wyjście? Zawsze można się umówić ze sprzedawcą na okres próbny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 oczywiscie ze jest kosztowniejsze. jezeli ci zalezy to z niego skorzystasz. jezeli wolisz eksperymenty to polecam przejscowke... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Więc dlatego proponuję 'wypożyczenie' przejściówki do testów ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jak ci sie uda... powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Zawsze warto spróbować, nawet za kaucją można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 nie o to mi chodzi. Jak ci sie uda odpalic bezproblemowo sdi na przejscowce. po restarcie zazwyczaj his sie gubi, wiec moga byc problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 W kazdym razie tak sie dzialo pod WinXP na Californii Access 9001. A jakiego notka masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...