Gość dawidd64 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Siemka! Jakie głośniki 2.1 polecacie do 200zł najlepiej z pilotem??Pilot były bardzo potrzebny dlatego, że sobwoofer stały pod biórkiem. Jeżeli nie byłoby takich głośników z pilotem to nie, ale Wasza odpowiedź brzmiałaby Modecom 9860 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygun Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja mam na sprzedaż zestaw Creative T3000 2.1 z gwarancją do lipca 2007r, z wygłuszonym subem co daje jeszcze lepszy i bardziej dynamiczny basik i praktycznie nóweczką pilotem (był wymieniony na gwarancji). Pudło, książeczki, fakturka zakupu, i papierek który jest dowodem na to że pilocik jest nowy no i wszystko co tylko firma dała. Ogólnie głośniki mam od lipca zeszłego roku ale już 3 miechy siedzą w pudle bo miałem wierze podłączoną pod kompa a teraz kupiłem mocniejszy zestaw Creative i pomyślałem że wkońcu te sprzedam bo blokują mi miejsce. Stan zestawu jak ze sklepu. Jak jesteś zainteresowany to pisz. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Naprawdę polecam te głośniki co kolega ma na sprzedaż. Sam takie posiadam i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zamówiłem już sobie te Modecomy 9860. Co prawda bez pilota, ale właśnie pomyślałęm, że nie będzie mi on aż tak potrzebny :D. W sumie to temat można zamknąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bardzo dobrze zrobiłeś te MC są o jakieś 2 klasy lepsze niż polecane ci tu T3000, a droższe o kilka piw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...