Skocz do zawartości
Heh

Komp Nie Chce Sie Wlaczyc

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stosunkowo nowego kompa kupowalem w wakacje. Nic nie podkrecalem ani nie wprowadzalem zadnych modyfikacji. Nie mialem z nim zadnych problemow az do dzisiaj. Przegladam sobie strony www i slucham radia internetowego az tu nagle monitor gasnie i radio milknie. Prubowalem wlanczyc kompa i "startuje" ale monitor ani drgnie.

Nie wiem czy to istotne ale napisze.

Athlon 3000 AM2

plyta MSI (dokladnie nie wiem jaka)

512ram

geforce6600gt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz z obudowa firmy 4life czy jakos tak. Zestaw obudowy z zasilaczem kosztowal ok 120zl. Co mam dokladnie sprawdzic w obudowie? Troche to dziwne bo komputer startuje lampki sie pala wiatraczki sie kreca a monitor ani drgnie. Watpie ze to wina monitora bo jak ogladalem strony to przestala muzyka gtrac i zgasl monitor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze skolowaniem zasilacza nie problem bo mam w hacie dwa kompy. Ale jedno mnie ciekawi jak to zasilacz to czemu jak wlacze kompa (prubuje wlaczyc :/ ) to wiatraczki kreca sie? Sprobuje z tym zasilaczem. Jak to jego wina to poleccie mi jakis w miare tani cos kolo 100zl. Plyta jest na AM2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Najpierw słownik/edytor tekstowy/firefox i dopiero piszemy...

Fortron 350 tha-p, lub 400 gl-n/hl-n.

Zasilacz mógł coś popalić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi