Heh Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam stosunkowo nowego kompa kupowalem w wakacje. Nic nie podkrecalem ani nie wprowadzalem zadnych modyfikacji. Nie mialem z nim zadnych problemow az do dzisiaj. Przegladam sobie strony www i slucham radia internetowego az tu nagle monitor gasnie i radio milknie. Prubowalem wlanczyc kompa i "startuje" ale monitor ani drgnie. Nie wiem czy to istotne ale napisze. Athlon 3000 AM2 plyta MSI (dokladnie nie wiem jaka) 512ram geforce6600gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jaki zasilacz (firma). Otwórz obudowę i posprawdzaj wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zasilacz z obudowa firmy 4life czy jakos tak. Zestaw obudowy z zasilaczem kosztowal ok 120zl. Co mam dokladnie sprawdzic w obudowie? Troche to dziwne bo komputer startuje lampki sie pala wiatraczki sie kreca a monitor ani drgnie. Watpie ze to wina monitora bo jak ogladalem strony to przestala muzyka gtrac i zgasl monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Pożycz zasilacz i wtedy kombinuj, według mnie na 99% to jego wina. Sprawdz jaka to płyta dokładnie, jest na S939 czy AM2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Idę o zakład że to wina zasilacza. Sprawdź z innym. Módl się żeby czegoś ze sobą nie zabrał. I nie kupujniogdy więcej szmelcowatych zasilaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ze skolowaniem zasilacza nie problem bo mam w hacie dwa kompy. Ale jedno mnie ciekawi jak to zasilacz to czemu jak wlacze kompa (prubuje wlaczyc :/ ) to wiatraczki kreca sie? Sprobuje z tym zasilaczem. Jak to jego wina to poleccie mi jakis w miare tani cos kolo 100zl. Plyta jest na AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Najpierw słownik/edytor tekstowy/firefox i dopiero piszemy... Fortron 350 tha-p, lub 400 gl-n/hl-n. Zasilacz mógł coś popalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja mam Modecom MC-350 i jest fajnie, i chyba go tobie polecam, jest fajny bo mimo ze kolega ma jakiegos tam 400watt cheifteca, ja mam mocniejsze linie 12V ( to sa te najwazniejsze linie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 @sesq Fortron - 60zł Modecom - 120 ? Ja bym brał Fortrona ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A może płyta wykorkowała? MSI wypuściło pod AM2 całą serię wadliwych płyt na NForce5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heh Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dokladna nazwa plyty to K9N Neo NVIDIA nForce 550 series chipset Based. To chyba ta wadliwa seria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...