Gość Pacific Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, zakupiłem sobie taki oto sprzęt ;) a64 3000+ gigabyte ga-k8nf nf4-4x rev.2 2x512 mb kingston (infineon C5) galaxy 7600gs 256mb dd3 samsung 200gb sata II huntkey 400 AP - 400 W Proszę o ocenę, aha i czy na tej płycie NB naprawdę się tak grzeje czy everest ma jakies przekłamania :blink: P.S. Zastanawiam się nad zmianą płyty na Asusa na coś z seri A8N.. Który model dla mojego configu będzie najwydajniejszy i czy warto wogóle wymieniać płytę głowna ? PzDr Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Zestaw spoko, co do grzejącego się NB to w płytach gigabyte tak jest ja jak kiedyś miałem Gigabjta na i915 to NB sie grzał jak cholera wymieniłem standardowy radiator na znanego Zalmana i było git. Edytowane 30 Grudnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 O ile spada temp na NB po zmianie radiatora ? Doradzcie mi jaką płytę kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A ile teraz wynosi? , płyte to bierz Asus A8N-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 72* w speed fanie.. raczej realne gdyż po dotknięciu radiatora można się mocno oparzyć :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Uuu no u mnie jak miałem gigasyfa to było coś koło 60* i też parzyło, jak kupiłem Zlamana ZM-NB47J http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10021 to temp mi znacznie spadła z 60* zrobiło sie 45* w idle czasem 39*. Edytowane 30 Grudnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Grafikę wziął bym od Palita i wtedy zaoszczedzone pieniądze wydał na SanDiego. W sumie huntkey 350W też by ci wystarczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 YogiCK czytanie ze zrozumieniem się kłania :-P on już zakupił ten sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam, zakupiłem sobie taki oto sprzęt ;) PzDr Hehe :P No to widzę że muszę kupić tego zalmana bo inaczej nie da rady. Ta płyta to padaka przez te gorącę NB o o/c moge zapomniec :| Przy htt wyzszym niz 215 już sie sie sypie wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wiem że już kupił. Pisze tylko co bym zmienił w tym zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) A mówiłem ci kupuj Asusa... No ale el0 pr0 doradzca w proline musiał wcisnąć Gigaszita, który nie potrafi zrobic HTT 260... Pozdro dla rodzicielki, która musi mieć sprzęt ze sklepu, bo na allegro to same złodzieje :lol: :]]] Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wziałbym tego Asusa ale moja mama wie lepiej :blink: I nie warto się z nią kłócić bo i tak zawsze przegrasz ;]] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...