Skocz do zawartości
Gość Pacific

Sprzęt Do Oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem sobie taki oto sprzęt ;)

a64 3000+

gigabyte ga-k8nf nf4-4x rev.2

2x512 mb kingston (infineon C5)

galaxy 7600gs 256mb dd3

samsung 200gb sata II

huntkey 400 AP - 400 W

Proszę o ocenę, aha i czy na tej płycie NB naprawdę się tak grzeje czy everest ma jakies przekłamania :blink:

P.S. Zastanawiam się nad zmianą płyty na Asusa na coś z seri A8N.. Który model dla mojego configu będzie najwydajniejszy i czy warto wogóle wymieniać płytę głowna ?

PzDr

Edytowane przez Pacific

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestaw spoko, co do grzejącego się NB to w płytach gigabyte tak jest ja jak kiedyś miałem Gigabjta na i915 to NB sie grzał jak cholera wymieniłem standardowy radiator na znanego Zalmana i było git.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, zakupiłem sobie taki oto sprzęt ;)

PzDr

Hehe :P

No to widzę że muszę kupić tego zalmana bo inaczej nie da rady. Ta płyta to padaka przez te gorącę NB o o/c moge zapomniec :| Przy htt wyzszym niz 215 już sie sie sypie wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mówiłem ci kupuj Asusa... No ale el0 pr0 doradzca w proline musiał wcisnąć Gigaszita, który nie potrafi zrobic HTT 260... Pozdro dla rodzicielki, która musi mieć sprzęt ze sklepu, bo na allegro to same złodzieje :lol: :]]]

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi