pshem Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Witam Stoje przed wyborem uslugi od Naszego Jedynego Słusznego Narodowego Operatora. Czy ktos z forumowiczow ma moze videostrade tp (ew. multipakiet tp) ? Interesuje mnie sposob podlaczenia set-top-box'u videostrady - wiem ze podlacza sie to ustrojstwo do liveboxa - ale jak i czy sa jakies sposoby NIE uzywania liveboxa ? Sprawa jest pilna :wink: Edytowane 30 Grudnia 2006 przez pshem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Interesuje mnie sposob podlaczenia set-top-box'u videostrady - wiem ze podlacza sie to ustrojstwo do liveboxa - ale jak i czy sa jakies sposoby NIE uzywania liveboxa ? Dowolny router obsługujący multi-vc. Ustawić odpowiednie ścieżki, i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...