MF Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Wie ktos może co jest grane, niema nigdzie w większych sklepach płyt Asusa A7N8X Delux, mało tego dystrybutorzy tez jej nie maja problem dotyczy podobno także innych modeli :( Obdzwoniłem z 30 sklepów i odwiedziłem kilka internetowych nikt niema tej płyty i nikt nie wie kiedy bedą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 No to masz pecha ja jak spaliłem na poczatku roq swojego asusa, to czekałem 2 tygodnie, a koloeś i tak cudem mi to załatwił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ty a wiesz, że moja mobo (ASUS A7V333) też cosik za długo w serwisie siedzi - minęło już ponad dwa tygodnie a jej nie ma (ale 14 dni roboczych jeszcze nie ma). Może też są jakieś problemu - cholera już ponad miesiąc nie mam mojego kompa - chyba zwariuję - na szczęści mam drugiego (komp starszych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Najgorsze jest własnie to że mój A7V333 jest w servisie, sprzedałem go ojcu :P a sam dołozyłem i kupiłem A7N8x Delux jak go włozyłem do kompa to się okazało że zasilacz postanowił odejśc na emeryture i tego Asusa zabrał ze soba, nacieszyłem sie nim 2 sekundy :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Co wy tak oddajecie te swoje pł.gł. asus a7v333 do serwisu ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja oddałem bo się spalił Tzn: ja go spaliłem :( Podłączałem zasilacz, który był pod prądem, do mobo, zaiskrzyło się i już niezadzałało więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Co wy tak oddajecie te swoje pł.gł. asus a7v333 do serwisu ?! Może dlatego, że są badziewne, a może z własnej winy - mam wrażenie, że w moim przypadku to drugie - dlatego skończyłem na razie z wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...