demisen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Czy temp w zakresie 30-33*C na boxowym chłodzeniu to są normalne wartosci ? Jak miałem Celeronshiiita to jego temp na boxie to 50*C. Dotykam radiator i zimny :x Procek nie krecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 no ja mam między 40 a 50 ;p na 2500+ też box :] ciesz się że masz taką fajna temperaturę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Heh Box pewnie na max rpm i wyje jak suszarka ;) No ale temp fajna ;] Nie jeden by tak chcial :P @Bio widzę że kolejny user z Zabrza :P PzDr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 temp w normie :D nie masz się czym przejmować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Heh Box pewnie na max rpm i wyje jak suszarka ;)Jest taka cisza, ze jak czytam ksiazke to slysze co robi sasiad wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Masz tempy OK. Celerony generalnie się grzały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jest taka cisza, ze jak czytam ksiazke to slysze co robi sasiad wyżej. A no chyba że tak ;P Wiesz, wnioskuje to z tego że box'y lubia sobie buczeć :D Masz tempy OK. Celerony generalnie się grzały. A cczy on ma Celerona ? :lol: Kac cie 3ma jeszcze ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A no chyba że tak ;P Wiesz, wnioskuje to z tego że box'y lubia sobie buczeć :D A cczy on ma Celerona ? :lol: Kac cie 3ma jeszcze ? :D Jak miałem Celeronshiiita to jego temp na boxie to 50*C. Heheh trzyma was jeszcze ten pciollo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Pacific - przeczytaj pierwszy post... on MIAŁ celka :] i kogo tu kacyk trzyma xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Heheh trzyma was jeszcze ten pciollo :D pciollo :lol2: :lol: No kogo trzyma to trzyma :P Literki ci się na klawie gubią ? xD Pacific - przeczytaj pierwszy post... on MIAŁ celka :] i kogo tu kacyk trzyma xD A sry :P Czytanie ze zrozumieniem sie klania :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 pciollo :lol2: :lol: No kogo trzyma to trzyma :P Literki ci się na klawie gubią ? xDNo to się wydało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 hmm nie wierze że jest cicho bo sam miałem boxowe chłodzenie cicho jest na freezonie a poza tym to bardzo niskie temperatury ! chyba masz zimno w chacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) hmm nie wierze że jest cicho bo sam miałem boxowe chłodzenie cicho jest na freezonie a poza tym to bardzo niskie temperatury ! chyba masz zimno w chacie :D Zaleganie z rachunkami i te sprawy ;] :-P :wink: Edit: Ja na sempie 2500+ niekreconym mam 35* + Pentagram z podpisu. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez bedzio1001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) to też nie masz najcieplej w domu :D:D a nie sorry zapomniałem o pentagramie :] ja na podkręconym i obrotach na 2.0krpm mam w stresie 55 (1.75V) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez hauti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 boxowe chłodzenie jest dopiero ciche na 7v :) temp jak najbardziej dobre. u mnie przy 7v na wiatraku i 1,2v na procu puszczonym na 2200MHz mam do 38* wiec jakos sie nie przejmuje. Swoją drogą to ten box daje sobie spokojnie radę z moim sempem ustawionym na 2,6GHz i 1,4v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...