mlun Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Jako że moja dziewczyna chce sobie kupić jakiś odtwarzacz MP3 postanowiłem jej czegoś fajnego poszukać ale ja też nie bardzo się orientuje w tych zabawkach teraz(moja wiedza się zakończyła na etapie jak do sprzedaży trafiły creativy potem już nie śledziłem rynku).Co byście polecili tak do 150-200zł? Edytowane 1 Stycznia 2007 przez mlun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jako że jesteś na forum 4 lata to powinieneś nauczyć się, że należy najpierw szukać. Bo na takie pytanie odpowiedź padłą z 450 razy w WATKU O MP3! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Nawet nie wiedziałem że jest taki temat dzięki. Ale swoją drogą 74 strony przeczytać to nielada wyczyn będzie,więc jeśli ktoś jednak ma chęć to niech pisze. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez mlun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie musisz czytać 74 strony, bo z pewnością nie wszystko jest aktualne :| Poza tym powinieneś wiedzieć o istnieniu subforum audio! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...