_bartx Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Co to za procek? Z oznaczeń wynika, ze 2500+ Barton, ale dlaczego taki krótki rdzeń? Jeszcze go nie sprawdziłem, dopiero będe to robił. Kupiłem w stanach 4, po okazyjnej cenie, jako sprawne. Na wygląd widze, ze nie za dobrze z nim. Ma dość duże ukruszenia, brak jednej gąbki. Z kolei odbicia nóżek na gąbkach wskazują na sposób magazynowania :mur: W sumie jak będzie niesprawny to mam prawo do zwrotu towaru i nie będe się wahać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 to co za problem wrzucic do kompa i sprawdzić ?? sie dowiesz co to za procoek i czy działa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meesha Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 a to ciekawe bo z oznaczeń proca wynika że został wyprodukowany w połowie 2005 a ostatnie antki xp zeszły z linii jakoś rok wcześniej, potem tylko sempy były klepane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A no ciekawe, z oznaczeń jak nic że to Barton, ale Barton to na stówę nie jest. Od razu widać, że za mały. Jakiś remarked T-bred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...