krystian_gracz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Witam mam zamiar zmienić kartę grafiki tylko czy mi się opłaca czy coś to da. Ta co obecnie mam to coś działa mi na nerwy mam na nią kupca za 150zeta dokładam raz tyle i biorę tą http://www.allegro.pl/item155479578_agp_ga...ddr_zalman.html może macie lepsze pomysły, na pewno grafe z mienie tylko czy jest sens czytałem na forum że goście z podobnym sprzętem maja 3Dmark03 ponad 5000. Z góry dzięki za rade może macie propozycje na coś idealnego do mojego PIII. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie jestem do końca przekonany, czy twój sprzęt nie będzie za słaby. A tak poza tym, to tej kary nie opłaca się kompletnie kupować. Ta karta będzie słabsza od 6600GT, ma do tego słabe pamięci (chyba 3.3ns) i nisko taktowane. Jednym słowem - bubel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Nie jestem do końca przekonany, czy twój sprzęt nie będzie za słaby. A tak poza tym, to tej kary nie opłaca się kompletnie kupować. Ta karta będzie słabsza od 6600GT, ma do tego słabe pamięci (chyba 3.3ns) i nisko taktowane. Jednym słowem - bubel. Popieram 6800XT g*wno warte, kiepskie pamięci i obcięte potoki. Padaka Edytowane 3 Stycznia 2007 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Co wy piszecie ta karta jest całkiem niezła właśnie ją zamówiłem.Poczytałem trochę o testach, widze że się znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Co wy piszecie ta karta jest całkiem niezła właśnie ją zamówiłem.A to dobre - przecież nigdzie nie ma testów tej karty. Galaxy wypuściło padŁo z pamięciami 3,6 ns o taktowaniu non oced 9550 (dokładnie 200Mhz) i nazywanie tego czegoś 6800xt to spore nadużycie. 7300 gt galaxy (sic!) ddr3 za ok 350 bylo by dużo lepszym wyborem. No nic gratuluję zakupu :D ps. sprzedawca pisze że to 1,6 ns memki - ciekawe czy wie co sprzedaje: zapytaj sie o oznaczenia na kościach albo o same taktowania i wszystko będzie wiadomo ps2. ja sie zapytałem - nic nie odpowiedział - dla mnie wszystko jest jasne .. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Co wy piszecie ta karta jest całkiem niezła właśnie ją zamówiłem.Poczytałem trochę o testach, widze że się znacie. No to poczytaj jeszcze raz tutaj http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=685 i sie zastanow, potem jeszcze raz przeczytaj i sie znowu zastanow cos narobil :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 oprocz tego ze zamowiles straszna padake ;) to r9550 troszke sie nudzil na twoim p3 :lol: na tej zmianie nic nie zyskasz, tylko stracisz... kase trzeba bylo zaczac od zmniany procka(platformy)...od razu bys zauwazyl duza roznice na tym 9550 no ale tak to jest jak sie zamawaia a pozniej pyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Heheheh :mur: hahaha nie mogę, w 3d mark 03 moj r9600 pro@500/820 miał 5100pkt :lol: :lol: :lol: :lol: padaka jak nic B) gratulacje :plum: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Co wy piszecie ta karta jest całkiem niezła właśnie ją zamówiłem.Poczytałem trochę o testach, widze że się znacie.Za to ty jestes znawca tematu i kupujac ta karte przejawiles nadmierny wrecz intelekt. Zobacznie na ops aukcji tego 6800xt. Ta karta ma pamieci 3.6 ns, a w aukcji koles napisal ze ma gddr3 1.6ns heh Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Za to ty jestes znawca tematu i kupujac ta karte przejawiles nadmierny wrecz intelekt. Zobacznie na ops aukcji tego 6800xt. Ta karta ma pamieci 3.6 ns, a w aukcji koles napisal ze ma gddr3 1.6ns heh Takich ludzi powinno sie zgłaszac do allegro pod pretekstem "niezgodnosc opisu do sprzetu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 za taka kase to bys sobie mogl spokojnie jakies 9800pro/xt sprawic ;] tylko ze proca i ram masz zdecydowanie za slabego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Juz sie nie pastwcie, kupil co kupil, niech mu dobrze sluzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 W sumie to naprawdę przekręt ze strony sprzedającego. Link do testów dotyczy karty na PCI-E a on sprzedaje kartę na AGP. Następna sprawa to taktowania - w testach 400/1000 a karta z aukcji ma pamięci efektywne 400. Poza tym to jakiś nowy na allegro, ma aż 12 komentarzy. A link do specyfikacji naprawdę dużo nam wyjaśnia: FEATURE GeForce 6800 Memory Interface: 256-bit Fill Rate (billion texels/sec.): 2.4 Vertices/sec. (million) : 300 Pixels Per Clock (peak): 8 Memory : DDR1 i to w zasadzie wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłosiłem to do allegro. Ciekawe co z tego wyniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ten sprzedający to coś nie ten tego :) Na kolejnej aukcji sprzedaje tuner na PCMCIA AVERMEDIA E501 - na zdjęciach zaś jest tuner zewnętrzny AverTV box 7. Widać sam nie wie co sprzedaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Firma jest całkiem niezła i profesjonalnie podchodzi do sprawy. Kupowałem już u nich monitor z podpisu i polecam firmę m.in. za ceny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Co wy piszecie ta karta jest całkiem niezła właśnie ją zamówiłem.Poczytałem trochę o testach, widze że się znacie.:lol: to r9550 troszke sie nudzil na twoim p3 :lol::lol: :lol: sory ale nie moglem sie powstrzymac :lol: jak ktos juz tutaj pisal... za taka kase bys kupil 9800pro... tyle ze Twoj proc by nie wydusil nawet polowy mozliwosci tej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) przesadzacie trochę z tym "nudzeniem się" radka 9550... pIII 1,4 to całkiem niezły i szybki sprzęt. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez [cahe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 cahe dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dobre pytanie - czemu ten p4 nie dostał kilku mhz gratis ? ;) Poza tym wydaje mi się ze w tej cenie można by już szukać używanego 6800 16/6 pewnie jeszcze z 1-1,5roku gwarancji. Po flaszce biosa na wyższy v leadteki mają i >400 na gpu na stock chłodzeniu a memorki kończą się ~900. W grach lata to bardzo sympatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...