Tranquility Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam Nie mogę się "zalogować" do panelu administratora - wpisuje prawidłowy IP w przeglądarce ale nie daje to żadnego efektu... Router kupiłem wczoraj i bez problemu skonfigurowałem (wstępnie czyli z płyty instalacyjnej) go na 3 kompy jeden komp ( główny) przez kabel, drugi przez Wi-FI i trzeci notebook przez Wi-Fi wszystko działa stabilnie i elegancko - tylko ten problem z tym panelem choroba bo nie mogę nic skonfigurować ... Może ktoś coś poradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 resetowales go? tzn. odpinajac napiecie, bez resetu ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) resetowales go? tzn. odpinajac napiecie, bez resetu ustawien Nie nie robiłem tego - zaraz sprawdzę... BIG THX !!! - odłączenie napięcia na chwilę od routera pomogło :D :D :D Ja nie mogę taki banał :mur: Mogliby by chociaż napisać w instrukcji że wypada odłączyć i podłączyć router ech... Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 jakie dostajesz ip a jakie wpisujesz w przegladarce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nie nie robiłem tego - zaraz sprawdzę... BIG THX !!! - odłączenie napięcia na chwilę od routera pomogło :D :D :D Ja nie mogę taki banał :mur: Mogliby by chociaż napisać w instrukcji że wypada odłączyć i podłączyć router ech... bo to nie jest normalne zachowanie, ale wiem ze pomaga z wlasnego doswiadczenia, tyle za ja mam asmaxa, i dawniej tez mi sie tak robilo, ale ostatnio jakos jest wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...