unreal Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 mam taki sprzet: sempron 2600+ s754(1600Mhz@2000Mhz - 250x8) gf 7600gs 256/128 asrock k8Upgrade NF3 250 powertec 420W PFC problem jest taki ze spadl mi wynik w 3dmarku, w 01 o okolo 4tys. a 03 o okolo 1,5tys. Jestem prawie pewien ze to wina procka poniewaz porownalem wynik z 3dmarka (na ORBie) i tam wyszlo ze CPU SCORE jest polowe mniejsze od poprzedniego testu. W miedzyczasie instalowalem SP2 i zmienialem bios plyty na najnowszy, po tym spadku wydajnosci , wywalilem SP2 i wrocilem do starego biosu, ale problem pozostal. Jest jeszcze sprawa ze procek w SuperPI chyba dziala tak samo w probce 1M mam 49sek, wiec to chyba normalny wynik. Moze ktos mial tez taki sam problem lub wie cos na ten temat. Prosze o pomoc bo ja juz sobie nie radze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Może przy uruchamianiu zadziałał ci Boot Failure Guardian i zresetował ustawienia procka do 1,6GHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreal Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie , mam ustawiony na 2000Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_yzerman_ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wgraj starego biosa i zobacz...może coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie , mam ustawiony na 2000Mhz To raczej coś z grafika: ustawienia w bios najprawdopodobniej odnośnie grafy uległy zmianie na jakieś zaniżone lub SP2 zainstalował inny sterownik do grafy lub zmienił taktowania GPU lub RAM na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pokaż tu ten wynik z ORB'a - najlepiej z 3DMark03 bo coś jeszcze z tego pamiętam - 2600mhz = ok 800 CPU SCORE ;) Swoją drogą może masz bałagan w systemie? Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreal Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 juz po sprawie , zrobilem format c: :mad: ,stracilem troche nerwow i czasu ale juz wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A maiłem napisać zebyś zrobił formata :D Format dobre lekarstwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 A maiłem napisać zebyś zrobił formata :D Format dobre lekarstwo :lol: dla lenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 dla lenia :lol: Zgadzam się z tobą. Ale czasami bywa tak jak w tym przypadku , leń czy nie leń formata musisz zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 ten przypadek nie kfalifikowal sie na 'format' ;] zawsze mozna bylo sie pobawic drive cleanerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...