ptasiaok Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Zestaw na am2 na teraz jaki mnie interesuje. amd_athlon_64_x2_3800_am2_oem http://allegro.pl/item151507810_amd_athlon...arancja_fv.html rctic_cooling_freezer_64_pro http://allegro.pl/item151134924_arctic_coo...39_940_am2.html ABIT kn9 nf4ultra http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31816 seagate_320gb_16mb_cache_8ms_sata2 http://allegro.pl/item152167088_seagate_32..._10_320_gb.html TAGAN 380 nie za mało waty? http://allegro.pl/item150909438_tagan_tg38..._fvat_36gw.html geil_ddr2_pc800_dual_ultra_2x512_800mhz czy goodram pro http://allegro.pl/item152108982_geil_ddr2_...cl4_4_4_12.html palit_7900gs_256mb_1_4_ns czy może 7600gs galaxy zalman 1.2 http://allegro.pl/item150985167_palit_7900...ha_7900_gs.html Kusi mnie intel ale bym się nie wypłacił, a wiem że w drugim kwartale ceny mają spadać i to nawet o 50 % Na tym zestawie co wyżej napisałem da sie cos zrobic pograć w nowe gry, jakaś kompresja filmów, obróbka muzy itd?? Do kupna kompa składam się już okolo roku z hakiem i troche nie chce mi się już czekać do maja aż c2d stanieje i czy nie zrobię błędu jak kupie ten zestaw teraz? PS: zalezy mi na ciszy czy ten seagate nie bedzie zbyt głośny w idle czy moze wziac wolniejszy i mniej pojemny samsung?? Edytowane 6 Stycznia 2007 przez ptasiaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Na tym zestawie co wyżej napisałem da sie cos zrobic pograć w nowe gry, jakaś kompresja filmów, obróbka muzy itd??Nie no coś ty... AMD to takie padło teraz że ledwo windows chodzi... i jeszcze haczy... :lol: A tak na serio to pograsz, pokompresujeszz filmy, itp. itd., zestaw nie jest zły, zamiast tagana lepiej HuntKey HK-350AP albo Seasonic S12-380 najlepiej Topower TOP-420P7 U12, tamten tagan to dość stara konstrukcja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Możesz pokombinować z c2d E4300 + mobo ~400zł (Biostar 965, Gigabyte 965 or Asus 650), a grafę wybrać Palit'a 7600GS DDR3 za ~350zł + reszta to co Ty podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Do kupna kompa składam się już okolo roku z hakiem i troche nie chce mi się już czekać do maja aż c2d stanieje i czy nie zrobię błędu jak kupie ten zestaw teraz? Zrobisz duzy blad ladujac sie w tego kiczowatego proca na AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zrobisz duzy blad ladujac sie w tego kiczowatego proca na AM2. Czemu kiczowaty jest słabszy od E6300 ale ma cenę o 200zł niższą z braku kasy można wziąć ja bym wolał jednak dołożyć bo E6300 oferuje więcej niż kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Ale co zrobisz jak nie ma 200zł? ( w zasadzie to 300 nawet bo do mobo trza 100zł dołożyć) Niektórzy nie rozumieją że czasem nie ma poprostu skąd wziąć przykładowo głupich 50zł, ba, nawet 20zł... Edytowane 6 Stycznia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ale co zrobisz jak nie ma 200zł? ( w zasadzie to 300 nawet bo do mobo trza 100zł dołożyć) Niektórzy nie rozumieją że czasem nie ma poprostu skąd wziąć przykładowo głupich 50zł, ba, nawet 20zł... Kiedy ja mówiłem o sobie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Kiedy ja mówiłem o sobie :wink: a hary mówił do file co do X2 to bierz śmiało. Widze, ze ważne są dla ciebie gry, a z pewnością większy zysk odczujesz z X2 + 7900gs niż choćby z C2D + 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zrobisz duzy blad ladujac sie w tego kiczowatego proca na AM2.a co masz do procka amd ? wszystko zalezy od kasy a nie od chciejstwa. sam proc to nie wszystko. juz widze ten "bajerancki"zestaw z c2 a do tego superowa 7900gs albo 7600 (takie karty kolega wymienil) o wiele lepiej kupic x2 a za oszczedzone pieniadze 7900gto albo 1900xt. wielu zapomina ze zestaw sklada sie nie tylko z cpu a o tym co sie kupuje decyduja zlotowki a nie amd czy intel. caly problem to wybor wszystkich komponentow za posiadane pieniadze a nie wywalanie calej kasy tylko w jeden komponent aby w sigu miec c2. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) @Seraf procesor zmienia się rzadziej od kart graficznych 7900GS na razie dobra karta a jak pojawi się coś z serii 8 taniego to też się kupi bo przejście na DX10 w przeciągu 12 miesięcy jest pewnie koniecznością. Z resztą za 200zł oszczędzone na kupnie 3800+ i tańszej mobo na nic lepszego od 1950PRO czy 7900GS i tak nie starczy a procesor się kupuje na przyszłość w przeciwieństwie do kart graficznych :wink: Ptasiokowi chyba jednak pozostaje 3800+ Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 hmm x2 + mobo = ~750zl c2d e 6300 + asrock vsata = 650 + 199zl czyli dokladamy 100zl z tym ze mamy kiczowata plyte ktora nie pozwoli na oc ale ja i tak bym bral e 6300 bo roznica 100zl to chyba nie majatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Czemu kiczowaty jest słabszy od E6300 ale ma cenę o 200zł niższą z braku kasy można wziąć ja bym wolał jednak dołożyć bo E6300 oferuje więcej niż kosztuje. Ale stosunek wydajnosci do ceny na pewno jest bardziej korzystny na e6300 niz ten 3700+ pomimo roznicy 200PLN. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez File Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ale stosunek wydajnosci do ceny na pewno jest bardziej korzystny na e6300 niz ten 3700+ pomimo roznicy 200PLN. No fakt w sumie E6300 po średnim OC ma wydajność na poziomie nie których procesorów za ponad 1 000zł :wink: A 3800+ to tylko 3800+ OC słabe a wydajność też nie za dobra :wink: Ale różne rzeczy się kupuje z braku forsy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Płyta tej jakości co sugerowany Abit na Am2 u Intela kosztuje co najmniej 100 zł więcej, do tego różnica na procesorze 200 zł = 300 więc nie tak mało Jeżeli chcesz kupić x2 3800+ to lepiej wybierz wersję EE TDP 65W. Poza tym zestaw OK. Tutaj kupisz Abita taniej http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...lowne_Abit_KN9/ Edytowane 6 Stycznia 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Tutaj kupisz Abita taniej http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...lowne_Abit_KN9/ Nie polecam... no chyba że ktoś jest na 10000% pewien że mobo w okresie gwarancji nie padnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nie polecam... no chyba że ktoś jest na 10000% pewien że mobo w okresie gwarancji nie padnie ;]Można jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Możesz pokombinować z c2d E4300 + mobo ~400zł (Biostar 965, Gigabyte 965 or Asus 650), a grafę wybrać Palit'a 7600GS DDR3 za ~350zł + reszta to co Ty podałeś.Taa, ciekawe gdzie teraz kupi E4300 jak proc wchodzi 21 stycznia z tego co pamietam... :lol: Zrobisz duzy blad ladujac sie w tego kiczowatego proca na AM2.No jasne! AMD to teraz kupa. Nic nie chodzi. Tetris zacina. Internet zwalnia. I jeszcze grzeje się, o!. hmm x2 + mobo = ~750zl c2d e 6300 + asrock vsata = 650 + 199zl czyli dokladamy 100zl z tym ze mamy kiczowata plyte ktora nie pozwoli na oc ale ja i tak bym bral e 6300 bo roznica 100zl to chyba nie majatek? Moim zdaniem, jeżeli brać Core2Duo to tylko z płytą która nie sprawia za duzo problemów (a wiadomo jak z Asrockami jest), np. Biostar Tforce. A E6300 bez o/c ma wydajność X2 po podkręceniu do tych 2500-2600mhz wiec lepiej kupic X2 w tym przypadku. Propozycje E6300 + lepsza mobo + 7600 jest tez niezbyt dobra. Co z tego, że proc wymiata, jak karta słaba wiec gry i tak wolniej beda chodzic niz x2 3800+. Zaraz ktoś powie, że jestem fanatykiem AMD :? Nie, nie jestem. Po prostu staram się myśleć logicznie. Taki X2 + Abit bedzie stabilnym configiem, z płytą umozliwiajaca oc i mającą sporo funkcji. A E6300 + Asrock...jeżeli lubicie łazic po sklepach oddawać co miesiąc sprzęt to Wasz wybór :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 @Seraf procesor zmienia się rzadziej od kart graficznych 7900GS na razie dobra karta a jak pojawi się coś z serii 8 taniego to też się kupi bo przejście na DX10 w przeciągu 12 miesięcy jest pewnie koniecznością. Z resztą za 200zł oszczędzone na kupnie 3800+ i tańszej mobo na nic lepszego od 1950PRO czy 7900GS i tak nie starczy a procesor się kupuje na przyszłość w przeciwieństwie do kart graficznych :wink: Ptasiokowi chyba jednak pozostaje 3800+ to juz indywidualna sprawa co sie czesciej zmienia. ja czesciej robie to z prockiem, ktos inny zmienia czesciej karty graficzne :-). Ja sam mam e6300 ale skladalem wiele zestawow na 3800 i wbrew temu co pisza na nim mozna jeszcze grac a roznica w cenie plyty pamieci i samego procesora jest nadal duza. 200 zl o ktorych napisales to roznica miedzy samymi procesorami. plyta do x2 na ktorej go dobrze podkrecisz nie kosztuje jak do core 500 ale 300 z groszem. Pamieci tez nie beda musialy chodzic z takim duzym taktem. Przy ostatni zestawie jaki skladalem roznica wyniosla okol 400zl 340 zl dfi vs 530 za ds3 460 x2 3800 65w windsor vs 650 6300 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 340vs 397(biostar tforce) 500zł ( bez coolera raczej nie pochodzi długo) vs 650 :razz: 200zł różnicy (PS jakim cudem procek częściej ? To na czym Ty siedzisz ;p?) Grzesiu nie chodzi obcinać kartę grafiki by starczyło na procesor chodzi DOŁOŻYĆ po prostu po kupnie 3800+ miałbym niedosyt że za 200zł więcej mogłem mieć coś o wiele lepszego (zwłaszcza po oc). 7900GS raczej nie zdławi obu procesorów ale ja przy jednym procku zmieniam karte co najmniej 3 razy. Po prostu karty tanieją i rozwijają się szybciej od procesorów ( tzn trafia co chwilę nowa) i szybko tanieją dzięki czemu to co kilka miesięcy temu kosztowało majątek teraz można nabyć.C2D to dobra propozycja dla kogoś kto wie, że nie będzie resztę życia siedział na 7900GS i będzie chciał kupić w niedalekiej przyszłości coś z serii 8 lub R600 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) @ grzesiu Zgadzam się z tobą w 100% @ seraf Dokładnie, wszystko zależy od kasy jaką ma się do wydania. Cóż z tego, że wyżyłujesz się na procka c2d 6300 jak będzie trzeba badziewną płytkę kupić lub mniej ramu. Wiadomo 6300 lepszy ale i droższy. PS. seraf Składasz zestawy na x2 i c2d, więc masz porównanie wydajności. Testy testami a jak jest w rzeczywistości. czy dla normalnego użytkownika kompa (internet office kompresja gierki) ten x2 to padak? Czy różnica pomiędzy x2 i c2d jest rzeczywiście taka miażdżąca? Pozdrawiam 340vs 397(biostar tforce) 500zł ( bez coolera raczej nie pochodzi długo) vs 650 Ale Abita K9N kupisz już za 270 http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...lowne_Abit_KN9/ http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...00_AM2_BOX_65W/ 490,- za BOXA Poza tym nie porównuj Biostara pod c2d do DFI pod AM2, która obecnie jest najlepszą płytką pod ten socket. A biostar z pewnością nie jest najlepszy do conroe Edytowane 6 Stycznia 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Można jaśniejSerwis tragiczny, dodzwonić się niełatwo, 4 razy dzwoniełem i zapewniali mnie że już wysłali spowrotem płyte a wysłali za 5 razem dopiero, na serwisowaną płyte zamiast czekać 14 dni roboczych (tak jak powinno być, czyli 3 tygodnie) to zazwyczaj czekałem ponad 21, ponadto jak wraca płyta od producenta to wypadałoby żeby sprawdzili czy działa a mi wysłali niesprawdzając i okazało się że jest ujeb...a i musiałem odsyłać spowrotem i czekać następny miesiąc czego skutkiem było że ponad 2 miesiące byłem bez mojej płyty, nie polecam i z tego co wiem nie ja jedne miałem przygody z ich serwisem i obsluga klienta + zapewnienia że sprzęt został wysłany mimo iż nie był wysłany. Znajomy kupował tam tagana kiedyś, dzwonił upewniał się czy są na stanie, oczywiście zapewniano go że są, to kupił, przelał pieniądze i się okazało że nie ma i nie będzie tego co on chciał, na zwrot pieniędzy czekał chyba 2 tygodnie czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Grzesiu nie chodzi obcinać kartę grafiki by starczyło na procesor chodzi DOŁOŻYĆ po prostu po kupnie 3800+ miałbym niedosyt że za 200zł więcej mogłem mieć coś o wiele lepszego (zwłaszcza po oc). 7900GS raczej nie zdławi obu procesorów ale ja przy jednym procku zmieniam karte co najmniej 3 razy. Po prostu karty tanieją i rozwijają się szybciej od procesorów ( tzn trafia co chwilę nowa) i szybko tanieją dzięki czemu to co kilka miesięcy temu kosztowało majątek teraz można nabyć.C2D to dobra propozycja dla kogoś kto wie, że nie będzie resztę życia siedział na 7900GS i będzie chciał kupić w niedalekiej przyszłości coś z serii 8 lub R600 :wink: No to policzmy jeszcze raz. E6300 kosztuje 650zł. Płyta odpowiadająca Abitowi...hm, niech bedzie Biostar Tforce 965PT. 650zł + 400zł = 1050zł. Mamy dobrego procka i w miare dobra płyte. X2 3800+ BOX 490zł + ABIT KN9 300zł = 790zł. Jest to jednak spora róznica i po prostu osobe która składa zestaw od podstaw moze nie stać nawet na taką "drobną" dokładkę. A kupowanie C2D z badziewną mobo mija sie z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dla posiadacza AMD kupno Intela w ogóle nie ma sensu, nie mam racji? Aldam bez przesady :wink: Do normalnej pracy to wątpię byś zauważył jakąś różnicę no może lekką na korzyść C2D o ile liczysz czas rarowania itd :lol: W grach C2D zaczyna pokazywać pazury. poczytaj testy http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showd...?i=2802&p=1 Widać co jest wydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Kusi mnie intel ale bym się nie wypłacił, a wiem że w drugim kwartale ceny mają spadać i to nawet o 50 %A skad takie info, mozna cos wiecej na ten temat uslyszec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dla posiadacza AMD kupno Intela w ogóle nie ma sensu, nie mam racji? Nie masz :P Po co kupować E6300 ktory bedzie działał na default na najtańszej płycie na ktorej nie wykorzysta się potencjału prockow Core2Duo (czyt. nie podkręci się). Ten proc bedzie miał wydajnosc podkręconego X2 ktorego bedziemy mieli taniej. A jezeli mozna mieć to samo taniej, to po co przepłacać. Moim zdaniem jezeli C2D to tylko z płyta umożliwiająca podkrecenie procka do conajmniej 3GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dla posiadacza AMD kupno Intela w ogóle nie ma sensu, nie mam racji? Aldam bez przesady :wink: Do normalnej pracy to wątpię byś zauważył jakąś różnicę no może lekką na korzyść C2D o ile liczysz czas rarowania itd :lol: W grach C2D zaczyna pokazywać pazury. poczytaj testy http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showd...?i=2802&p=1 Widać co jest wydajniejsze. Nie nie masz racji ;] W tym teście widać, że C2D jest szybszy o jakieś 20-30 FPS, tylko zacznijmy od tego, że wyciąga wtedy te 180FPS... A różnica między 150 a 180 jest niezauważalna... W F.E.A.R. różnica jeszcze mniejsza. Tak tak wiem, za rok będzie to trochę inaczej wyglądało, tj przepaść będzie jeszcze większa :) Chociaż w dobie 8800 kiedy to karty zaczynają liczyć fizykę, niekoniecznie będziemy potrzebować takiego mocnego procka ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 No właśnie a co ogarnie te karty z fizyką ? Tylko na prawdę mocny procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 I ja się wypowiem, Dobre x2 to fajna sprawa (np takie jak moje :) ) ale c2d jak by nie patrzeć jest lepsze. Z wyliczeń wychodzi jednak dużo taniej am2 co również nie będzie złym wyborem. Po prostu żal mieć c2d na badziewnej płycie i się dręczyć "dlaczego nie dopłaciłem". Z am2 nie będziesz miał takiego kłopotu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 @Ludwiczek A przecież karta fizyki sama sobie liczy fizyke, po co jej procesor ? :| Ona jest chyba po to żeby go odciążyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaok Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 A skad takie info, mozna cos wiecej na ten temat uslyszec? Może nie o 50 % troche przesadziłem http://www.purepc.pl/node/929 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...