Amun Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 czy można gdzieś jeszcze kupić athlona x2 na s939 chodzi mi o sklep nie allegro , najfajniej w Krakowie. Czy będą jeszcze jakieś dostawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 hmm moze daj ogloszenie do dzialu kupie i ktos z forumowiczow by ci sprzedal z tym ze ja nie widze sensu kupowania tego procka a z nowymi dostawami to chyba raczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amun Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 dlaczego nie widzisz sensu, nie chce zmieniać płyty i ramu ( mam 2GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dokladnie mysle o tym samym ,w marcu miala byc zmiana calego kompa niestety bedzie tylko grafa i dobre WC. Zeby conieco wzmocnic kompa bede chcial poszukac jakiegos selekta X2 S939 ktory by poszedl spokojnie na minimum 2,8GHz Moze ktos by zabodal linka do wynikow oc X2 S939 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Moze ktos by zabodal linka do wynikow oc X2 S939 ???Strasznie trudno sobie znaleźć... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=143350 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139087 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Hary Thx Jezeli trafie jakiegos dobrego dwujajowego proca pod s939 minimum >2,8GHz na WC< to pewnie jakos wytrzymam bez wiekszego bolu kolejny rok . Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=153651302 3.2Ghz X2 ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ponoc juz w tym roku nie bedzie dostaw nowych prockow na 939, przynajmniej tak podawal sklep na benchmark.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 ciekawi mnie czy ten procek co Lanc podal do niego link jest stabilny.... bo na screenach jest orthos ale test small ffts a nie blend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie ma co marudzić, że blenda nie ma i tak zajebiaszczy proc ;) ( cena też :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) ciekawi mnie czy ten procek co Lanc podal do niego link jest stabilny.... bo na screenach jest orthos ale test small ffts a nie blendA przeciez blend obciąża tez memki o.O A small ffts tylko procka. 2h prime to nie jest stable według ciebie ? Zresztą o bantim to nawet na głównej było jak zrobił tego WR'a ;) Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Lanc, blend poza memkiami obciąża kontroler mem w procu, który po OC może być mniej stabilny niż normalnie, a pozatym 2h prime to jeszcze napewno nie 100% pewne full-stable (aczkolwiek go nie wyklucza), bo prime potrafi sie wywalić po 10-11h ;) Ale to już szczegóły które nie zmieniają tego że proc super. Pozatym nawet na nf2 blend mocniej wykrywa niestabilność samego proca (wiem z doświadczenia), kiedyś właśnie za czasów nf2 wywaliło mi blenda a wiedziałem że memki są stabilne na tych taktach, podbicie V-CPU ustabilizowało :) Edytowane 7 Stycznia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A to nie wiedziałem ;] Teraz będę mądrzejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jak ktoś chętny to niech licytuje a nie marudzi :P popatrz do seti, nacodzień chodzi na 2,9 i 1,34v, nie raz po 24 na dobe, nie jest przegrzany - wc, co do wywalania prime po 10-11h to zobacz wtedy v miernikiem - często to już zasilacz nie może. Toledo miało z założenia bardzo dobry kontroler pamięci, było o tym nawet w którymś wątku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 ...co do wywalania prime po 10-11h to zobacz wtedy v miernikiem - często to już zasilacz nie może.A po podbiciu V prockowi np. o 0.025V prime lata 24h i już zasilacz może... :P Nie mówie, że nie może być tak jak ty piszesz, niestabilnośc może być wywołana różnym czynnikami choćby zmianą temp otoczneia o 1*C, ale prime przy "blend" np jedną pętle robi w 10-10,5h i ja zazwyczaj conajmniej tą jendą pętle robie jak sprawdzam stabilność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 czy można gdzieś jeszcze kupić athlona x2 na s939 chodzi mi o sklep nie allegro , najfajniej w Krakowie. Czy będą jeszcze jakieś dostawy? Oczywiście, że można... znak.pl morele.net jak dobrze pamiętam oba sklepy maja swoje oddziały w Krakowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...