ptasiaok Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Duży jest wzrost wydajności na dualu? czy dual chodzi z 4x512 bo mniemam ze 2x512 i jedna 1gb raczej nie bo to już by był trual;) Jakbyście mieli kupic teraz 1gb w jednej kosci i mieli czekać 5 miechów na drugie 1gb to co byście wybrali dual czy singual? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 wydajniej bedzie 2x512, ale jesli ci nie zalezy to kup teraz 1gb... ale pamietaj ze potem musisz kupic takie samo 1gb, zeby nie miec problemow... 4x512 tez chodzi jako dual.. ,ale powinny byc po 2szt takie same.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garreat Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zawsze możesz kupić tak jak ja... :P P965 posiada tzw. FMA - u mnie dual jest do 1024, po przekroczeniu przełącza się na single channel. Nie chciało mi się za bardzo testować tego w praktyce, ale BIOS pokazuje mi 'Flex Memory Mode' a programy wykrywają dual. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.E.D. Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 na nf2 i bartku bez problemu chodzila konfiguracja 2x256 + 512 w dualu B-) wiec 2x512 + 1gb tez powinno. skoro masz takie kosci to mozesz sprawdzic i napisac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...